SNS Reaal Groep

NBVA -voorzitter Van Voorst Vader neemt eerste exemplaar IB 2001-boek van Hooge Huys in ontvangst

4 mei 2001

Op 3 mei jongstleden heeft Hooge Huys-directeur Mel Kroon de eerste uitgave van het boek 'Wet Inkomstenbelasting 2001 voor de financiële dienstverlening' overhandigd aan NBVA-voorzitter mr. Alexander A. van Voorst Vader. Hooge Huys heeft deze speciale uitgave over het nieuwe belastingplan in samenwerking met Sdu uitgebracht. De fiscaaljuridische adviseurs Hooge Huys, en SNS bank hebben zich niet alleen gebogen over de nieuwe Wet IB 2001, maar ook over de veegwet en de meest relevante passages uit de parlementaire behandeling begin dit jaar. Het 640 pagina's tellende boek is dan ook een van de meest actuele naslagwerken over de nieuwe wetgeving.

Met dit boek biedt Hooge Huys het onafhankelijke intermediair een uitgebreide, volledige en actuele informatiebron over het nieuwe fiscale regime. Op deze manier wil zij haar tussenpersonen ondersteunen in het optimaal adviseren van hun klanten. 'Al in een vroeg hebben we tussenpersonen uitgebreid geïnformeerd over IB2001, met congressen, workshops en de inkomensverkenner. Dit boek is als het ware de 'grand finale'', aldus Mel Kroon. Ook de NBVA heeft haar leden goed voorbereid op het nieuwe belastingplan.Van Voorst Vader: 'Vorig jaar zijn er door het hele land bijscholingsrondes geweest, o.a. met medewerking van fiscalisten van Hooge Huys. Dit boek is een buitengewoon waardevol naslagwerk waar financieel adviseurs veel gemak van zullen hebben'. Dankzij de wet Inkomstenbelasting 2001 kunnen tussenpersonen voor hun klanten een nog belangrijker gidsfunctie vervullen als het gaat om persoonlijke financiële planning. Een compleet, actueel naslagwerk over IB 2001 is daarbij onmisbaar.

Aan de uitgave hebben meegewerkt:
mevrouw Sonja Dusarduijn FB
drs. Cees A.J. van Oostwaard
mr. Willem A. Snellen
De eindredactie is verzorgd door mevrouw mr. Emilie M.F. Schols-van Oppen.

De commerciële uitgave van het boek is bij Sdu Fiscale & Financiële Uitgevers (www.sffu.nl) verkrijgbaar (ISBN-nummer 9076629226) voor 71,50.

Terug