hallo allemaal,

Er is in het land een boel commotie ontstaan omtrent ons blackmetal festival vanavond.
Deze commotie komt vanuit de hoek van de christen unie arnhem. zij zijn het er absoluut niet mee eens dat wij vanavond een blackmetal festival houden omdat het de nationale dodenherdenking is.

Wij beschouwen echter deze vrijdag avond als gewone vrijdagavond. wel zullen we 2 minuten stilte in acht nemen om 8 uur. Wij willen er met klem op wijzen dat niemand gedwongen wordt dit concert te bezoeken en dat mensen hier uit eigen vrije wil naar toe komen omdat ze van de muziek houden.
De nationale dodenherdenking is niet verplicht voor zover wij weten. onze geluids isolatie is uitstekend dus omwonenden zullen (net als altijd) geen last van ons hebben.
Ook de naam van het festival 'waking the dead' is de christen unie verkeerd gevallen, zij vinden het onsmakelijk. het is echter geadresseerd aan de metal scene en moet in een 'en nu allemaal loos gaan' betekenis gezien worden.
Wij hebben nooit geprobeerd hiermee iemand te shockeren maar we wilden deze vrijdagavond gewoon een concert plannen voor metal liefhebbers uit het hele land.
De goudvishal stelt dat de christen unie in plaats van deze sensatieonele weg beter de weg van constructieve communicatie gezocht had.
Zij lezen veel meer in deze situatie dan er bedoeld was.

Met vriendelijke groeten,
Mieze?GVH
voor vragen en opmerkingen:
Goudvishal: 026 3707082