Partnerovereenkomst CTM en KPN Telecom Externe Distributie

Nijmegen, 4 mei 2001 Vandaag hebben CTM in Nijmegen en KPN Telecom Externe Distributie in Den Haag een partnerovereenkomst gesloten. In dit partnership biedt KPN Telecom, (CTM) de mogelijkheid WAN-infrastructuuroplossingen en internetoplossingen te bundelen tot complete ICT-oplossingen.

Jacob Middeldorp, Directeur Externe Distributie KPN: "KPN Telecom heeft een uitgebreid pakket aan diensten en infrastructuuroplossingen. Door de samenwerking met CTM kunnen eindklanten een netwerk op maat samenstellen. Gebaseerd op hoogwaardige technologie en de gebundelde expertise van gerenommeerde organisaties."

Peter Cornelissen, Directeur CTM: "Met KPN Telecom Externe Distributie als Business Partner, zijn wij nog beter in staat om complete hoogwaardige ICT-oplossingen te realiseren. CTM is de schakel naar de rest van de KPN-organisatie. Dit betekent dat er snel en flexibel naar oplossingen wordt gezocht. Samen met KPN kunnen wij voorzien in de toenemende behoefte aan bandbreedte bij onze relaties en de bijbehorende toekomstgerichte ICT-oplossingen."