Gemeente Zwijndrecht

Oprichten clubgebouw "Pelikaan"

Burgemeester en wethouders geven kennis ingevolge het bepaalde in artikel 19a lid 4 Wet op de Ruimtelijke Ordening juncto artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht van het feit dat vanaf vrijdag 4 mei 2001 gedurende 4 weken ter inzage zal liggen de aanvraag van de gemeente Zwijndrecht om een vrijstelling ingevolge artikel 19 Wet op de Ruimtelijke Ordening met bijbehorende stukken ten behoeve van het oprichten van een clubgebouw van voetbalvereniging "Pelikaan" (inclusief bijbehorende bouwwerken en lichtmasten) ter hoogte van de Middellijn op het toekomstige bedrijvenpark Bakestein te Zwijndrecht.

De huidige accommodatie dient te verdwijnen in verband met de verplaatsing van het volkstuinencomplex. Immers de locatie Oude Stationsweg/Heer Oudelandslaan is ten behoeve van het volkstuinencomplex als vervangende locatie aangewezen.
Burgemeester en wethouders zijn voornemens om medewerking te verlenen aan de aanvraag.

Gedurende genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze omtrent de aanvraag kenbaar maken. Zienswijzen kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders van Zwijndrecht, t.a.v. dhr. B. Vorster, Postbus 15, 3330 AA te Zwijndrecht.

Voor meer informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met dhr. B. Vorster (078-6206599).

Zwijndrecht, 3 mei 2001.