PERSBERICHT - 03 MEI 2001

Groepspersreizen Noorwegen zomer 2001

Geachte persrelatie,

Onderstaand treft u een overzicht aan van de groepsreizen die in 2001 door het Noors Verkeersbureau Benelux worden georganiseerd. Hopelijk treft u reizen aan die interessant zijn voor uw redactie.

Van een aantal persreizen zijn de definitieve data nog niet bekend. Wanneer uit uw aanmeldingsformulier blijkt dat u interesse heeft voor een van de reizen, worden de data u zodra deze bekend zijn meegedeeld. In een later stadium zullen we vanzelfsprekend een gedetailleerd programma voorleggen. Uitgangspunt vormen in elk geval een vijftal, naar wij menen, interessante en gevarieerde groepspersreizen.

De duur van de reis is steeds 4 tot maximaal 5 dagen uit en thuis. We kiezen er uitdrukkelijk voor het aantal deelnemers klein te houden. Snel inschrijven is dus gewenst. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

Een antwoordformulier treft u onderstaand aan.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze informatie, dan kunt u te allen tijde contact opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Noors Verkeersbureau Benelux

Frank Bartelds
Pers & PR
Tel: 020-6712854
Tel: 06-53728594
E-mail: frank.bartelds@ntr.no

Fietsen & wandelen in Noorwegen Zomer 2001
Van alle actieve vakanties in binnen- en buitenland steken de wandel- en fietsvakanties er met kop en schouders bovenuit. Elk jaar nieuwe trends en uitdagingen, maar de aloude recreatiesporten winnen het nog steeds. Zeker in Noorwegen!

Want Noorwegen is een vakantieland dat kan bogen op een schier onbeperkt wandelaanbod en op onverwacht goede fietsmogelijkheden, ook voor de recreatieve fietser. Reden genoeg voor het Noors Verkeersbureau om middels een aantrekkelijke fiets-en wandelbrochure specifieke aandacht te besteden aan vakantie-ideeën voor fietsers en wandelaars het komende zomerseizoen. (