PERSBERICHT - 03 MEI 2001

Nu gemakkelijk reserveren vanaf de eigen PC

Nieuwe website P&O North Sea Ferries

P&O North Sea Ferries heeft een nieuwe website gelanceerd met online boekingsmogelijkheden. Vanaf de internationale website www.ponsf.com kan men doorklikken naar een speciale Nederlandstalige versie boordevol informatie voor de passagier.

De maatschappij speelt hiermee in op de groeiende behoefte van de consument om 24 uur per dag gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden die internet biedt.

Naast de mogelijkheid om online een overtocht te boeken, biedt de website veel praktische informatie over de oversteek naar Groot-Brittannië met P&O North Sea Ferries.

Zo komen op de site de volgende onderwerpen aan bod:

Algemene informatie over P&O North Sea Ferries. Naast de bedrijfsachtergronden, biedt de site
feiten en cijfers, persberichten en nieuwsflitsen. De nieuwe Cruiseferries. De luxe Cruiseferry `Pride of Rotterdam' is onlangs geïntroduceerd op de route Europoort-Hull. Het zusterschip, de `Pride of Hull', volgt eind dit jaar. Het laatste nieuws over de schepen, aangevuld met recent fotomateriaal. De bestemmingen die met P&O North Sea Ferries te bereiken zijn: Schotland, Noord-Engeland, Ierland en Wales. Via korte beschrijvingen van de gebieden krijgt de klant een goede indruk van de veelzijdigheid van de diverse gebieden.
Een uitgebreid overzicht van het vaarschema en de tarieven op de diverse routes. Door een datum en een haven te selecteren, is in één oogopslag te zien met welk schip en op welke tijden gevaren wordt. Speciale aanbiedingen. Wie de pagina regelmatig bezoekt, komt iedere keer nieuwe aanbiedingen tegen. Hierbij valt te denken aan vroegboekkortingen en City-cruises.
De voorzieningen aan boord van de schepen van P&O North Sea Ferries. Tijdens de comfortabele overtocht is voor jong en oud veel te beleven. Het aanbod varieert van restaurants en cafés tot een Cyberzone om op open zee te kunnen emailen en internetten. Verder kunnen bezoekers van de website online computerspelletjes spelen en vakantiekaartjes versturen naar familie of vrienden. Praktische informatie en veelgestelde vragen over het reizen met P&O North Sea Ferries.
Informatie voor frequente reizigers. Passagiers die regelmatig met P&O North Sea Ferries reizen krijgen aantrekkelijke kortingen met een Captain's Card. Inschrijven kan online. Inkoopmogelijkheden aan boord en in de havens. Zowel in de havens als aan boord van de schepen zijn diverse winkels te vinden met een uitgebreid aanbod aan onder andere dranken, sigaretten, kleding en speelgoed.

Kortom: www.ponsf.com is een onmisbare informatiebron voor het plannen en boeken van een comfortabele overtocht naar Groot-Brittannië.

Noot voor de redactie,