Gemeente Driebergen

Verkeersbesluiten bestuurders van rechts voorrang

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Driebergen-Rijsenburg maken bekend dat zij hebben besloten in hun vergadering van 24 april jl. om de invoering van de landelijke voorrangsregeling bestuurders van rechts voorrang veilig te laten verlopen door op een aantal kruispunten de voorrangsregeling aan te passen. Het betreffen de volgende kruispunten:

* kruispunt Bosstraat / fietspad ter hoogte van de Catharijnestraat, met dien verstande dat het verkeer komende vanaf het fietspad voorrang moet verlenen aan het verkeer op de Bosstraat.


* kruispunt dr. Schaepmanlaan / fietspad ter hoogte van de Wilhelminalaan, met dien verstande dat het verkeer komende vanaf het fietspad voorrang moet verlenen aan het verkeer op de Schaepmanlaan.

Het volledige verkeersbesluit ligt gedurende de komende zes weken op de gebruikelijke wijze ter inzage.

Ingevolge artikel 7.1 van de Algemene wet bestuursrecht kan door belanghebbenden tegen dit besluit een bezwaarschrift worden ingediend binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter openbare kennis is gebracht. Het bezwaarschrift dient gemotiveerd te zijn en te worden gericht tot het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Driebergen-Rijsenburg, Postbus 181, 3970 AD Driebergen-Rijsenburg.

Indien een bezwaarschrift is ingediend, kan op basis van artikel 8.8.1 van de Algemene wet bestuursrecht, worden gevraagd om een voorlopige voorziening indien -gelet op het betrokken belang- onverwijlde spoed dat vereist. Dit verzoek moet worden ingediend bij de president van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht, sector bestuursrecht, correspondentieadres: Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Voor meer informatie over dit verkeersbesluit kunt u contact opnemen met de heer A. Vlug van de afdeling Beleidszaken, telefoon 0343 - 525252.
meer informatie: