Lycos.nl altijd op de hoogte van het meest actuele nieuws

LYCOS BIEDT ALS EERSTE PORTAL HET LAATSTE NIEUWS AAN OP EEN PDA

Haarlem, 7 mei 2001 - Vanaf vandaag biedt Lycos de mogelijkheid om gratis het meest actuele nieuws te downloaden op een Personal Digital Assistant (PDA). PDA-gebruikers kunnen zich aanmelden op http://news.lycos.nl/ en ontvangen ieder keer het laatste nieuws als zij hun PDA synchroniseren. In Nederland is Lycos de eerste portal die deze dienst aanbiedt.

Sinds Lycos begon in Nederland wordt dagelijks het meest actuele nieuws aangeboden waaronder nieuws over binnenland, buitenland, entertainment, sport, economie en internet. Vanaf vandaag is dit nieuws ook te downloaden op een PDA. Zelfs de foto's in het artikel worden meegenomen met de synchronisatie op de PDA. PDA-gebruikers die gebruik willen maken van de gratis dienst van Lycos kunnen surfen naar http://news.lycos.nl/ waar ze een gratis AvantGo account kunnen aanmaken. Dit account is nodig om het Lycos nieuws te kunnen downloaden.

De extra dienst van Lycos is beschikbaar voor Palm gebruikers met een OS versie 3.x of hoger met één van de volgende devices: Palm III, Palm IIIx, Palm IIIe, Palm IIIc, Palm V, Palm Vx, Palm VII, Palm m100; Handspring Visor; Symbol SPT 1500, 1700; TRG Pro; Sony CLIE. Om van de dienst gebruik te kunnen maken moet de PDA beschikken over een geheugen van minstens 428KB, plus extra ruimte voor data.