Persbericht

Perscontacten: Peter van Alphen
Telefoon: 0347 363781
Fax: 0347 363790
pvanalphen@kodak.com (e-mail)
Alleen voor journalistieke contacten.

Foto Debbie Kakisina bekroond
Eerste prijs bij Kodak Professional Portrait Award 2000/'01

Huizen, 7 mei 2001. Fotografe Debbie Kakisina uit Geleen kreeg vandaag een eerste prijs in een grote, nationale portretwedstrijd om de Kodak Professional Portrait Award, een fotowedstrijd om de portret- en bruidsreportage fotografie in ons land te stimuleren. De bekroonde foto behoort tot de categorie groepsportret. De nationale jury reikte de prijs uit vanwege de kwaliteit en de originaliteit van de bekroonde foto.
"Een heerlijke foto, heel clean, heel mooi, heel doordacht", aldus de vakjury in een toelichting op de bekroonde foto. "Die blikken zijn prachtig. Perfect gewoon. Hier kun je lang naar kijken. Een tijdloos portret." De kritische vakjury heeft het werk van Kakisina gekozen uit meer dan 1000 inzendingen van 242 Nederlandse vakfotografen. De wedstrijd stond in het teken van stijlvolle, vernieuwende portretfoto's die als 'ambassadeurs van het vak' kunnen dienen.
De jury heeft bij haar keuze vooral gelet op aspecten als vakmanschap, creativiteit, emotie en innovatie.
Klanten die ook willen profiteren van het fotografisch talent van Debbie Kakisina , kunnen voor een afspraak bellen met nummer: 046-4744843. Debbie Kakisina is gevestigd aan de Napoleonbaan Noord 84 in Geleen. Meer informatie over Debbie Kakisina is ook te vinden op het internet: "www.fotodebbie.nl".

(Let op: Kodak en Kodak Professional Portrait Award zijn beschermde handelsmerken van de Eastman Kodak Company.)