Gemeente Maassluis


1-5-2001

Lokaal Preventief Jeugdbeleid

Op maandag 7 mei 2001 is er een extra gecombineerde vergadering van de raadscommissies voor algemene en bestuurszaken en sociale zaken en doelgroepenbeleid c.a. over het Lokaal Preventief Jeugdbeleid (LPJ). Deze openbare vergadering is voorafgaand aan de reguliere vergadering van de commissie voor algemene en bestuurszaken en begint om 20.00 uur. De vergadering wordt gehouden in zaal de Buys in het stadhuis aan de Koningshoek.

De projecten in het kader van het Lokaal Preventief Jeugdbeleid die de afgelopen drie jaar op het terrein van bestrijding overlast, vandalisme en criminaliteit hebben plaatsgevonden, zijn geïnventariseerd. Geconcludeerd wordt dat in de toekomst meer aandacht besteed hoort te worden aan het vooraf duidelijk omschrijven van de initiatieven en het formuleren van heldere opbrengstverwachtingen.

De vergaderstukken liggen voor belangstellenden ter inzage in de speciale publieksmap in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Het informatiecentrum is voor het inzien van stukken geopend van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. Op vrijdagavond en zaterdag is de map met vergaderstukken in te zien in de openbare bibliotheek aan de Ibisstraat.

Gerelateerde documenten:
Vergadering Commissie Algemene- en Bestuurszaken van 7-5-2001