style="FONT-FAMILY: Arial; FONT-SIZE: 11pt; mso-bidi-font-size: 10.0pt; mso-ansi-language: NL; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-fareast-language: NL; mso-bidi-language: AR-SA">
style="FONT-FAMILY: Arial; FONT-SIZE: 11pt; mso-bidi-font-size: 10.0pt; mso-ansi-language: NL; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-fareast-language: NL; mso-bidi-language: AR-SA"> size=4>Dirk Peter van Leeuwen Director Benelux en Scandinavië Pervasic

Pervasic introduceert eerste draadloze
ASP-service in Nederland

Amersfoort, 8 mei 2001 - Met
ingang van 1 mei is Dirk Peter van Leeuwen als Director Benelux en Scandinavië in dienst van Pervasic, Nederland's eerste draadloze (Wireless) Application Service Provider (W.ASP). Hiervoor was hij werkzaam bij SCO als presales manager voor Afrika, Midden Oosten, India en Benelux, vervolgens als regio manager Benelux en uiteindelijk als Director Northern Europe.

"Vernieuwingen hebben mij altijd getrokken. Zij het in een nieuwe baan, een nieuwe regio of een nieuwe technologie. Het MobileOne draadloze ASP platform van Pervasic is zo'n technologie die mijn belangstelling geweldig prikkelt. De operationele applicaties bij verschillende bedrijven en de mogelijkheden die het platform biedt voor passende draadloze oplossingen voor elke bedrijf met medewerkers in de buitendienst onderstrepen het enorme potentieel van Pervasic als draadloze ASP."

In maart introduceerde
Pervasic in Nederland haar nieuwe W.ASP-service. De introductie is onderdeel van de Europese expansie van Pervasic's W.ASP service voor de ontwikkeling en het gebruik van mobile applicaties voor 'smart handheld devices'. Pervasic heeft W.ASP 'points of presence' (POPs) in London, Parijs, Frankfurt, Amsterdam, Brussel en Stockholm en wil voor het einde van 2001 haar W.ASP-bereik uitbreiden naar alle belangrijke Europese markten.

Over
Pervasic
Pervasic is een pan-Europese draadloze (Wireless)
Application Service Provider (W.ASP) die een optimale oplossing biedt voor de ontwikkeling en levering van draadloze mobiele applicaties voor intelligente mobiele apparatuur. Pervasic's MobileOne® W.ASP functioneert al voor verschillende klanten en applicaties. Pervasic is met haar draadloze ASP-service gestart in Londen, oktober 2000, en is meteen daarna begonnen met haar Europese expansie door het openen van kantoren in Parijs, Frankfurt, Amsterdam en Stockholm. Pervasic is van plan haar draadloze ASP-expansie gedurende 2001 voort te zetten binnen alle belangrijke Europese markten.

Voor meer
informatie

Pervasic
Dirk Peter van
Leeuwen
Regional Manager Pervasic
06-55 15 80
77
www.pervasic.com

Whizpr
Ward van
Beek
0137-410483
ward@whizpr.nl
www.whizpr.nl

Embedded Content: clip_image0021.gif: 00000001,356576d6,00000000,00000000