Politie Over Betuwe

Dinsdag, 8 mei 2001
Snelheidscontrole in Haalderen
Op de van der Mondeweg in Haalderen is gisteren van 16.25 uur tot 17.25 uur door de politie een snelheidscontrole gehouden. In totaal werden er 937 voertuigen gecontroleerd, waarbij er 50 overtredingen werden vastgesteld. De hoogst gemeten snelheid was 86 kilometer per uur. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 50 kilometer per uur.

'Gekke' koe in Huissen

Gisteren omstreeks 12.05 uur kreeg de politie de melding dat er een dolle stier zou lopen nabij de Ir. Molsweg in Huissen. Ter plaatse bleek echter dat het ging om een dolle koe. Het dier liep in de richting van de bebouwde kom van Arnhem Zuid. Met behulp van meerdere politiemensen kon dat voorkomen worden. Een ter plaatse geroepen dierenarts heeft de koe met een verdovingsgeweer verdoofd waarna de koe terug gebracht kon worden door de eigenaar.

Auto over de kop op A15

Gisterochtend 7 mei vond omstreeks 8.10 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een 22-jarige inwoner van Elst botste met zijn auto tegen zijn voorligger, bestuurd door door een 26-jarige inwoonster van Doetinchem. Daardoor sloeg de voorste auto over de kop. Hierbij ontstond gelukkig geen noemenswaardig letsel.