Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Van dinsdagmiddag 08.05.2001
16:36 dinsdag 8 mei 2001

Bert Peters, 0592 361294 of 06 53 23 80 59

Emmen, bedrijfsinbraak
Werd gistermiddag ingebroken in een bedrijf aan de Eerste Bokslootweg. Via een raam kon men binnenkomen waarna twee computers werden weggenomen en een printer. Schadebedrag onbekend. Een 61-jarige man uit Emmen deed namens het bedrijf aangifte.

Assen, stadswacht houdt winkeldief aan
Vanmiddag zagen twee stadswachten dat een hun bekende man uit een winkel kwam aan het Koopmansplein met een doos onder de arm. Navraag in de winkel leerde hun dat hij daar niets gekocht had. Zij gingen daarna achter de man aan en konden hem op de Nobellaan aanhouden. In de doos zat een lamp die weggenomen was in de winkel. De 44-jarige man uit Assen verklaarde de lamp gekregen te hebben van een onbekende persoon.

Peize, dure scharenslijper
Een vrouw aan de Poelakkers gaf vanmorgen haar grasmachine mee aan een scharenslijper die bij haar aan de deur kwam. Het zou ongeveer fl. 35,- gaan kosten. Toen de man terug kwam met de machine moest het eerst fl. 50,- kosten maar daarna werd de prijs verhoogd tot fl. 90,-. De reparatie bleek daarna maar gedeeltelijk te zijn uitgevoerd. Zij deed aangifte van oplichting.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe