Zwolle, 8 mei 2001
Breekt www. moederdag.nl records Wehkamp?

Verras moeder met een cadeau

Zondag 13 mei is het een hele speciale zondag. Het is dan nl. de grote 'verwen-moederdag'. Vanaf 8 mei besteedt Wehkamp op haar moederdagsite, www.moederdag.nl, volop aandacht aan dit feestelijke gebeuren. In de moederdagshop vindt de Wehkampsite-bezoeker een keur aan cadeau-ideeën, variërend van heerlijke parfums en romantische lingerie tot artikelen die in het huishouden haar taken verlichten.
Een kaartje sturen kan natuurlijk ook: via de moederdag e-cards button op de site. Zelfs het bestellen van een bloemetje voor moeder is geen probleem: wel even uiterlijk de vrijdag ervoor bestellen (vandaag besteld, morgen in huis) want op zondag wordt uiteraard niet bezorgd. Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het ontstaan van de moederdagtraditie biedt de site eveneens uitkomst.

Samenwerking drukst bezochte winkel- en vrouwensite van Nederland De Wehkampsite heeft in april voor het eerst meer dan 600.000 bezoekers getrokken en is daarmee de drukst bezochte Nederlandse winkelsite. Libelle.nl en vrouwonline.nl zijn de meest bezochte Nederlandse vrouwensites De bezoekers van de Libelle zomerweek van 15 t/m 20 mei kunnen in het Internet Paviljoen, waarin Wehkamp samenwerkt met Libelle en Vrouwonline op de daar aanwezige computers uitgebreid kennismaken met internet o.l.v. een workshopdocent. De bezoekers worden niet alleen met bits en bytes om de oren geslagen, maar kunnen ook surfen op www.wehkamp.nl en het plezier van winkelen op internet beleven. Bij een bestelling tijdens de Libelle zomerweek krijgt de klant een leuke gratis attentie.

Surfgemak
www.wehkamp.nl biedt de bezoeker naast het complete assortiment uit de catalogus nog veel meer: Productvergelijking via consumerdesk, de mogelijkheid artikelen 3D te bekijken en bijzondere thema-acties. Het winkelen is bovendien veilig en vertrouwd en betaling vindt achteraf plaats.