PERSAANKONDIGING

NIAM-TMS lanceert EasyGenerator® 2.0

Een onmisbare softwareapplicatie voor alle organisaties, die de voordelen van e-learning snel en effectief willen benutten.

DEN HAAG, dinsdag 8 mei 2001-- NIAM-TMS, internationaal actief in meerdere landen binnen de Europese Unie, brengt een nieuwe versie van EasyGenerator® uit. EasyGenerator® 2.0 is op meer dan 15 essentiële punten verbeterd en biedt gebruikers meer overzichtelijkheid, functionaliteit, productiviteit en didactische ondersteuning.

EasyGenerator® 2.0 is voorzien van een compleet nieuwe 'Look & Feel'. Het menu, de interface en de iconen komen overeen met de vertrouwde Windows-interface. Werken met deze e-learning software is nu nog eenvoudiger.

EasyGenerator® wordt gebruikt door instructeurs, opleiders en managers die efficiënt interactief cursusmateriaal willen ontwikkelen zonder daarbij te moeten programmeren.

Iedere educatiespecialist of inhoudsdeskundige kan nu met EasyGenerator® interactieve trainingsapplicaties ontwikkelen om onafhankelijk van plaats en tijd, kennis uit te wisselen. Dit kan bijvoorbeeld via cd-rom, traditionele netwerken of het internet. Programmeren met EasyGenerator® is niet nodig. Alles wat nodig is voor het vervaardigen van interactief materiaal is voorgeprogrammeerd en direct voor de auteur (gebruiker) beschikbaar. Dat is de winst van EasyGenerator®. De gebruiker hoeft niet eerst de navigatie, interface, feedbackscherm, hulpfiguurtjes e.d. te ontwikkelen. De meest veel voorkomende paginatypes en interactievormen (zoals sleep-, aanwijs- en multiple choice vragen) zijn direct klaar voor gebruik.

Uniek is, dat EasyGenerator® 2.0 zowel compatibel is met de industrie standaard SCORM als AICC. Daarom kan EasyGenerator® naadloos geïntegreerd worden in learning management systemen (LMS) van marktleiders zoals Docent Inc., Saba, The Learning Manager (TLM) en Whizzdom.

"Het werken met EasyGenerator® versie 2.0 is nog eenvoudiger geworden" aldus Patricio de Boom, productmanager e-learning. "Veel mensen die tot de doelgroep van EasyGenerator® behoren zijn gewend te werken met Word en PowerPoint. Wij hebben besloten EasyGenerator® 2.0 te voorzien van een Windows interface. Door deze nieuwe 'Look & Feel' is de e-learning applicatie direct herkenbaar en dat levert meer productiviteit voor de auteur op." Het concept van EasyGenerator® is speciaal ontwikkeld voor niet-programmeurs. De Boom: "Iedereen kan met ons product in zeer korte tijd didactisch verantwoorde content bouwen. Deze content beheren, actualiseren en de resultaten volgen. Met name de EasyProgress, de voortgangsmodule van EasyGenerator® maakt deze tool uniek. Nog een pluspunt is de korte inwerktijd om medewerkers met EasyGenerator® vertrouwd te maken. Na een afgeronde trainingsdag, die zelfs bij de aankoop is inbegrepen, is iedereen in staat interactieve content te bouwen".

Over NIAM-TMS
NIAM-TMS heeft een brede kennis opgebouwd met het inzetten van beproefde software technologieën ter bevordering van interactieve informatie en kennisuitwisseling. In opdracht van de overheid, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven realiseert NIAM-TMS innovatieve multimedia projecten voor marketing, communicatie en educatie. Daarnaast is NIAM-TMS value added reseller van high-end ontwikkelsoftware van Macromedia Inc., Click2Learn Inc., Docent, TLM en Whizzdom. Inmiddels heeft NIAM-TMS vestigingen in Nederland, België, Zwitserland, Duitsland, Engeland, Spanje en Australië.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Rik Krispijn, consultant e-learning NIAM-TMS, 070 - 314 46 32, rkrispijn@niam-tms.nl. Hoofdkantoor: Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, info@niam-tms.nl Websites: www.easygenerator.nl, www.niam-tms.nl (bedrijfswebsite), www.easycontentcommunity.nl (onderwijsportal)