AutoRai

8-5-2001

Daihatsu Young RV tijdelijk sportiever

De onlangs geïntroduceerde Young RV is tijdelijk zonder meerprijs verkrijgbaar in een sportief uitgeruste Skyline uitvoering.

De Daihatsu dealer heeft momenteel een zeer aantrekkelijke Young RV in de showroom staan. De Young RV Skyline. Dit sportieve actiemodel is gratis voorzien van een zeer interessant accessoirepakket ter waarde van 3.000. Het Skyline pakket is leverbaar op alle 1.3 16v uitvoeringen. Er is al een Young RV 1.3 16v Skyline leverbaar vanaf 28.995 incl. BTW.

Naast de stijlvolle vorm, die sportiviteit en ruimte combineert, is de Young RV 1.3 16v standaard al voorzien van onder andere twee airbags, elektrische bedienbare buitenspiegels en ramen vóór, achterruitwisser/-sproeier, stuurbekrachtiging en bumpers in de carrosseriekleur gespoten. Het Skyline pakket voegt hier de volgende extras aan toe: een zonnedak, radio/CD speler, lichtmetalen velgen en zijbeschermstrips. Deze aanbieding is geldig van 5 mei t/m 9 juni op uit voorraad leverbare modellen.

De Young RV Skyline is voorzien van de krachtige en zuinige 1.3 16v twincam DVVT (Dynamic Variable Valve Timing) motor. Deze motor heeft het karakter van een 1.5 liter motor en levert een vermogen van 64 kW/87 pk. Het mooie van deze motor is dat hij genoeg dynamiek in zich heeft om pittig te kunnen rijden en daarnaast ook nog eens zeer zuinig te zijn. Met een gecombineerd verbruik van 6.0 liter benzine op 100 km (1:16,7 km, CO2 uitstoot van 145 g/km 1999/100/EG) is het de zuinigste motor in zijn klasse.

Ook op de Young RV Skyline is de 3 jaar fabrieksgarantie van toepassing.