Amsterdam, 17 april 2001

UITNODIGING

ZON! Fashion Show
startsein nieuweZONcampagne Nederlandse Kankerbestijding

Met een show van speciaal ontworpen zonnekleding start de Nederlandse Kankerbestrijding/ Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) op

datum: woensdag 9 mei 2001
tijdstip: 19.00 - 21.00 uur
plaats: de Pier van Scheveningen

zijn nieuwe zonnecampagne Geniet van de zon, maar maak 't niet te gek. De campagne is deze zomer nadrukkelijk gericht op de grootste groep zonaanbidders: jonge meiden (15-20 jaar). Veel van hen beschouwen een gebruinde huid als schoonheidsideaal en gaan voorbij aan de risico's van teveel zonnen.

Tijdens de ZON! Fashion show laten tien designers hun nieuwste creaties zien, speciaal ontworpen om meiden op ideeën te brengen voor zonkoelende, zonminnende en zonwerende zomerkleding. De creaties worden beoordeeld door een vakjury en het 500-koppige jonge meiden publiek. Aan de winnende ontwerper wordt de ZON! Fashion Award uitgereikt. De presentatie ligt in handen van dj Jeroen Nieuwenhuize van Radio 538 en TMF.

U bent van harte welkom bij deze start vol entertainment.

U kunt zich aanmelden via bijgevoegd antwoordformulier. Om u tijdig een toegangskaart te kunnen toesturen verzoeken wij u vriendelijk dit antwoordformulier voor 1 mei a.s. aan ons te retourneren. Heeft u vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met onze afdeling Pers/PR: 020-5700538.

Tot ziens op de Pier van Scheveningen!

Karel van Koppen
wnd. hoofd PR
Nederlandse Kankerbestrijding/KWF