PERSBERICHT

WEBEXPO E TRADING BRENGT VERNIEUWENDE HANDSFREE SET OP DE MARKT

Breda, 9 mei 2001. Webexpo E Trading BV, in de internationale wereld bekend als de trade portal www.exportplan.com, introduceert een vernieuwende handsfree set, genaamd "Mirror Phone Set". Deze handsfree set wordt niet in de auto ingebouwd, maar op de spiegel bevestigd, waardoor deze op elke willekeurige auto bruikbaar is. De handsfree set bestaat uit een niet-reflecterende spiegel met bedieningspaneel en is veilig en functioneel.

In de ons omringende landen is het bij de wet reeds verboden om te bellen tijdens het autorijden en Nederland zal hierin niet achterblijven. Het Ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft vorig jaar een billboard-campagne gevoerd om handsfree bellen te bevorderen.

De functionaliteiten van de handsfree set zijn zeer uitgebreid en zijn vormgegeven in een bedieningspaneel. De set heeft een opnamefunctie waarmee tekst (bijv. adressen en telefoonnummers die genoteerd moeten worden) gedurende 60 seconden kan worden opgenomen. De handsfree set wordt automatisch uitgeschakeld na 40 seconden en gaat bij een inkomend gesprek weer aan. Hiermee kan slijtage worden voorkomen. De handsfree set heeft ingebouwde speakers en een mute functie voor ruggespraak. Daarnaast heeft de handsfree set een automatische antwoord functie. Niet in de laatste plaats is de set op alle telefoontoestellen toepasbaar.

De set is geproduceerd met innovatieve technologieën om temperatuursinvloeden en echo's te reduceren waardoor de geluidskwaliteit toeneemt.

De 'Mirror Phone Set' is verkrijgbaar via www.autovista.nl. Er is tevens een 0800 informatie-servicenummer waar meer productinformatie en digitaal fotomateriaal kan worden verkregen.

EINDE


Dit persbericht wordt u toegezonden door TCC Reputations, namens Webexpo E Trading BV.

>

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Webexpo E Trading BV
Contactpersoon: Norbert J. Boutens (CEO)
Postbus 4870
4803 EW Breda
info@webexpo.nl
Tel: 076-5317778
Fax: 076-5610528
Informatie servicenummer: 0800-5551234 (per 15 mei)

TCC Reputations
Ellen Cuijpers
PR Consultant
ellen@tcc.nl
Ginnekenweg 275
4835 NC Breda
T. +0031 (0)76-5655511
F. +0031 (0)76-5659838
Internet: http://www.tcc.nl