Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 9-05-2001 Persbericht district AA & Dommel

ONGEVAL LETSEL

Dinsdagavond zijn twee mensen gewond geraakt bij een ongeval op de Bosch-weg in Schijndel. De auto waarin zij zaten haalde een andere in, op dat moment wilde de ingehaalde auto, bestuurd door een 31-jarige Schijndelaar, naar links afslaan, waarop de auto`s de elkaar raakten. De inhalende auto, bestuurd door een 21-jarige Schijndelse, kwam tegen een lantarenpaal tot stilstand. De be-stuurster en haar passagier, een 18-jarige jongen uit Schijndel, zijn gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw had nekklachten, de jongen een gebroken been. Een derde inzittende bleef ongedeerd.

INBRAAK WONING

In een huis aan de Gommelsestraat in Biezenmortel is vannacht ingebroken. Men kwam binnen via de achterdeur. Er werd een ketting weggenomen, uit de auto buiten werd een geldbedrag van enkele honderden guldens gestolen.

Ook een huis aan de Torenstraat in Helvoirt is vannacht door inbrekers bezocht. Men forceerde de achterdeur en vond de autosleutels, de auto buiten werd door-zocht. Er wordt niets vermist.

AUTO GESTOLEN

Vannacht is aan de Sint Jorisstraat in Boxtel een blauwe Volkwagen Golf cabrio-let met het kenteken TF-FD-53 gestolen. Bij een huis aan de Mijlstraat in Boxtel is vannacht een aanhangwagen gestolen.

VERKEERSCONTROLES

Op de Eerdsebaan in Wijbosch zijn dinsdagmiddag 20 automobilisten op te hard rijden betrapt, de hoogste snelheid bedroeg 104 km/u, terwijl 80 is toegestaan. Op de Sonseweg in Nijnsel zijn dinsdagmiddag 125 automobilisten wegens te hard rijden geflitst.

Op de Veghelseweg in Sint Oedenrode zijn dinsdagavond 134 automobilisten op kenteken bekeurd.

Op de Zuidelijke Randweg in Sint Oedenrode zijn dinsdagmiddag 70 automobi-listen op te hard rijden betrapt, de hoogste snelheid bedroeg 80 km/u, terwijl 50 is toegestaan.