Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 9-05-2001
Persbericht district Land van Cuijk

VERKEER

Tijdens een verkeerscontrole op het 14 oktoberplein in Overloon zijn dinsdagmiddag diverse bestuurders bekeurd. 13 bestuurders kregen een bon omdat zij geen gordel droegen, 2 be-stuurders reden met een ongeldig rijbewijs. 4 bestuurders bleken na controle met de lasergun te hard te rijden waarvan de hoogste snelheid 100 km/u bedroeg waar 80 mag.

Een bromfietser kreeg een bekeuring omdat hij zonder bromfietscertificaat reed, een andere bromfietser bleek zijn voertuig niet verzekerd te hebben.

Op de Beugenseweg in Boxmeer hebben 4 bestuurders een bon gekregen voor vervallen APK, geen gordel dragen ongeldig rijbewijs en niet kunnen tonen van kentekenbewijs. Ook deze controle is dinsdagmiddag gehouden.

DIEFSTAL VOGELS

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een voliere in een tuin bij een woning aan de Mgr. Tillemansstraat in Grave. De eigenaar ontdekte vanmorgen dat 18 kanaries ver-dwenen waren. De schade loopt in de honderden guldens.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Beerseweg in Mill controleerde de politie dinsdagavond de snelheid van 440 passerende voertuigen. 60 bestuurders reden te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 118 km/u bedroeg waar 80 km/u. mag.

DIEFSTAL UIT AUTO

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan het Stationsplein in Cuijk. Nadat een ruit was vernield verdween uit de auto een laptop en een tas met kleding.