Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 9-05-2001
Mediaberichten 9 mei / 18.45 uur (laatste berichten)

VENLO: Brandonderzoek afgesloten

VENLO De politie heeft het onderzoek naar de oorzaak van de brand in een garagebedrijf aan de Kaldenkerkerweg in Venlo op 24 maart van dit jaar afgesloten. Zowel het tactische- als het technische onderzoek hebben geen vaststelling van de brandoorzaak opgeleverd. Het dossier gaat nu op de plank tot er zich een situatie voordoet die verder onderzoek noodzakelijk maakt.

GENNEP: 4 PVs snelheidscontrole

GENNEP Bij een snelheidscontrole op de Burgemeester Wolterstraat heeft de politie woensdagmorgen tussen 11.00 en 12.00 uur vier weggebruikers bekeurd omdat ze te hard reden. Terplaatse mag 30 km/u worden gereden: de hoogst gemeten snelheid bedroeg 52 km/u. De controle werd uitgevoerd met een lasergun. Een vijfde weggebruiker kreeg een verbaal omdat hij een inrijverbod van een eenrichtingsstraat negeerde. Het is niet bekend van hoeveel weggebruikers de snelheid is gecontroleerd.

WEERT: 17 PVs snelheidscontroles

WEERT Bij snelheidscontroles in het district Weert heeft de politie dinsdag tussen 09.00 en 15.00 uur 17 weggebruikers bekeurd omdat ze harder reden dan de toegestane 50 km/u.

De controle op de Frans Strouxstraat in Stramproy leverde 6 bekeuringen op. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 km/u.

Op de Grathemerweg in Kelpen-Oler werden 7 bekeuringen uitgedeeld; de hoogste snelheid was hier 89 km/u.

De laatste controle op de Meijelsedijk in Ospel leverde nog eens 4 bekeuringen op. Hier werd als hoogste snelheid 81 km/u gemeten. Het is niet bekend van hoeveel weggebruikers in totaal de snelheid werd gecontroleerd.