Gemeente Den Helder

Raadsvergadering

betreft: week: week 18

Woensdag 9 mei vergadert de gemeenteraad vanaf 19.00 uur in de raadzaal van het stadhuis. Op de concept-agenda staan onderstaande agendapunten.

1. Opening 2. Installatie nieuw raadslid, mevrouw C. Veling 3. Vaststelling van de notulen van de raadsvergadering van 4 april 2001 4. Ingekomen stukken 5. Voorstel inzake het uitwerken van een voorbereidingskrediet technisch ontwerp walkant Koopvaardersbinnenhaven 6. Voorstel inzake het referendum 7. Voorstel tot het beschikbaar stellen van een krediet van 6 miljoen voor verbetering van de kwaliteit van de woon- en leefomgeving door plaatsing van ondergrondse afvalcollectors 8. Voorstel tot het vaststellen van de Ontwikkelingsvisie Duinzoom 9. Voorstel om de vierde kwartaalrapportage 2000/jaarverslag van de Klachtenadviseur voor kennisgeving aan te nemen 10. Rondvraag 11. Sluiting

Het is een concept-agenda. Het kan dus zijn dat op de definitieve agenda onderwerpen zijn toegevoegd of geschrapt. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. Het stadhuis is geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Overigens kunt u uw mening laten horen over onderwerpen die op de raadsagenda staan. Meldt u dit dan even van tevoren bij het bureau Kabinet, telefoon 671409. Ook kunt u tot een half uur voor de vergadering terecht bij een van de bodes in het stadhuis. Wilt u de vergadering volgen maar bent u niet in de gelegenheid naar het stadhuis te komen? De Lokale Omroep Stichting zendt de bijeenkomst rechtstreeks via de radio uit (kabel FM 89.0 MHz, ether 105.6 MHz).

laaste verandering: mei 03, 2001