SNS Reaal Groep

SNS bank geeft verder gestalte aan uitbreiding in Randstad met opening kantoor Den Haag

9 mei 2001

SNS bank opent op 10 mei aanstaande officieel haar nieuwe advieskantoor in Den Haag. Hiermee geeft de bank invulling aan een van de strategische speerpunten in haar beleid: uitbreiding in de Randstad.

SNS bank heeft de laatste jaren veel in haar multichannelstrategie geïnvesteerd. Zij biedt haar klanten in de Randstad diverse moderne mogelijkheden om hun bankzaken te regelen; via internet, telefoon of in een gesprek met een adviseur. De klant kan SNS bank hierdoor bereiken via de weg die hem of haar het beste uitkomt, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

De kantoren in Utrecht en Amsterdam bieden een solide basis om in de Randstad particuliere klanten van dienst te kunnen zijn met persoonlijk advies over complexe financiële producten. Hierbij legt SNS bank haar focus op hypotheken en vermogensopbouw. Op de zakelijke markt richt SNS bank zich op de M uit het MKB. Met de opening van het kantoor in Den Haag breidt SNS bank haar solide basis in de Randstad verder uit.

Rayondirecteur van SNS bank Den Haag is de heer Maarten van der Donk. Het kantoor is gevestigd op Alexanderstraat 26, waar ook ASN Bank een dochteronderneming van SNS bank is gehuisvest.

Ter gelegenheid van deze feestelijke mijlpaal overhandigt SNS bank tijdens de officiële opening van haar kantoor een cheque van 25.000,- aan Literair Theater Branoul. Hiermee toont SNS bank haar sterke maatschappelijke betrokkenheid, die zich onder andere uit in de sponsoring van lokale en regionale maatschappelijke en culturele initiatieven.

Voor nadere informatie:
M. Schaafsma
Communicatie SNS bank
telefoon: 073 683 31 74
e-mail: mia.schaafsma@sns.nl

Terug