Mei 2001

Bijgaand stuur ik u ter informatie een overzicht van persbriefings/interviews die Brodeur Worldwide / Schoep & Van der Toorn organiseert. Dit overzicht sturen wij een selecte groep journalisten aan het begin van iedere maand toe. Mocht u hier geen interesse in hebben, dan horen wij dit graag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de accountmanagers die bij elk event/interview vermeld worden. Ons algemene telefoonnummer is: 020 ? 346 2000 / 020-487 4000.


1. Onderwerp: Europadag 2001
Datum: 9 mei 2001
Locatie: Breda
Informatie: saskia.vijn@svdt.nl


2. Onderwerp: How to hook the youth?
Datum: 9 mei 2001
Locatie: Strandpaviljoen De Kust, Bloemendaal Informatie: Döne Köycü, done.koycu@svdt.nl, 020 ? 4874000


3. Onderwerp: Uitnodiging voor G-Force
Datum: 13-14 mei 2001
Locatie: Praag
Informatie: Doede Jaarsma, djaarsma@nl.brodeur.com, 020 - 3462000


4. Onderwerp: PLANET 2001, Barcelona
Datum: 13-15 mei, 2001
Locatie: Palau de Congressos de Catalunya, Barcelona Informatie : Renée Reijers, rreijers@nl.brodeur.com, 020 - 3462000


5. Onderwerp: Genesys Get Smart Seminar voor de Pers Datum 17 mei 2001
Locatie: Genesys Telecommunications Laboratories te Huizen Informatie: Doede Jaarsma, djaarsma@nl.brodeur.com, 020 - 3462000


6. Onderwerp: Nationale Communicatiedag
Datum: 3 juli 2001
Locatie: Nationaal Sport Centrum Papendal, Arnhem Informatie: Ingrid Mooij, ingrid.mooij@svdt.nl, 020 - 4874000


1. Europadag


Woensdag 9 mei staat in het teken van de uitbreiding van de Europese Unie. Europa viert dan Europadag om het begin van de Europese samenwerking te gedenken. In Nederland gebeurt dat door een grootschalig informatief en feestelijk evenement in Breda. Centraal thema van dit evenement is: wat zijn de economische kansen in een nieuw, uitgebreid Europa? Speciale aandacht is er daarbij voor de zogenoemde Visegrad-landen: Hongarije, Polen, Tsjechië en Slowakije, die waarschijnlijk tot de eerste groep landen zullen behoren die toetreden tot de Europese Unie. Premier Kok, minister Jorritsma van Economische Zaken en staatsecretaris Benschop van Europese Zaken zullen actief deelnemen aan de diverse activiteiten op deze dag.

Meer informatie? Kijk op www.europaportaal.nl of neem contact op met Saskia Vijn, Schoep & Van der Toorn, 020 - 487 4000 of via e-mail saskia.vijn@svdt.nl.


2. How to hook the youth?


Vroeger rookte je om erbij te horen. Nu heb je een GSM. En daar haal je alles uit. ALLES.

Identiteit. Onafhankelijkheid. Vrijheid. Contacten. Fun. Maar ook gewoon dat wat je absoluut moet weten. Any time. Any place. Welke nieuwe film er draait. Of het een beetje strandweer wordt. Welke single er op nummer 1 staat. Heel easy. Met zed.

De jongeren van nu hebben hun eigen SMS-cultuur gecreëerd. Compleet met SMS-taal.
Marktleider zed wil het deze fun generatie nog leuker maken. En makkelijker. Daarom komt zed met een aantal nieuwe initiatieven. Tijdens de persconferentie op woensdag 9 mei zullen deze worden toegelicht. Maar er is meer. Wie zijn de jongeren van nu? Wat willen ze? Wat is 'hot'? Paul Sikkema van jongerenbureau Combat vertelt wat jongeren bezighoudt.

Zed biedt gepersonaliseerde entertainment, informatie en communicatie services via de mobiele telefoon. Zed is een 100% dochter van de Finse telecommunicatiegroep Sonera Corporation. Meer informatie: www.zed.nl


3. Painting the Future of Customer Interaction
Genesys Telecomunications Laboratories wil je graag uitnodigen voor haar gebruikersconferentie G-Force.


4. PLANET 2001, Barcelona

Tijdens Planet 2001 zullen met name actuele e-Business-issues behandeld worden, gericht op de toekomst van de B2B online handel.

Sanjiv Sidhu, voorzitter en CEO van i2, zal spreken over de terugval in e-Business investeringen in het momenteel terughoudende economische klimaat en essentiële elementen behandelen die de sleutel zijn tot de echte waarde van B2B.

Executives, partners en klanten van i2 zijn beschikbaar voor interviews gedurende de conferentie. Bovendien zullen senior executives van wereldleidende bedrijven discussiëren over strategische implementatie van e-Business en hun ervaringen met het opzetten van B2B uitwisseling en implementatie van e-business solutions.

Meer informatie over Planet 2001 kunt u vinden op: http://planet.i2.com


5. Genesys Get Smart Seminar voor de Pers

Op donderdag 17 mei 2001 organiseert Genesys Telecommunications Laboratories speciaal voor journalisten een Get Smart seminar. Het onderwerp van het seminar is ´Better Interactions, Better Business´. Tijdens het Get Smart Seminar geeft Genesys haar visie op het gebied van CRM. De benadering van klanten door middel van de integratie van informatietechnologie, telefonie, mensen en diensten staat daarbij centraal. Een belangrijk onderdeel van het seminar is de demonstratie van de volledige Genesys suite.


6. Nationale Communicatiedag van Euroforum

Nieuwe ontwikkelingen in het communicatievak! Als communicatiespecialist weet u dat het vak verandert. Denkt u bijvoorbeeld alleen al eens aan het Internet. U weet natuurlijk dat dit grote gevolgen heeft voor de communicatie van uw organisatie. Maar de ontwikkelingen gaan zo snel. Het valt niet mee om deze trends eenvoudig in uw plannen te integreren.

Learning by doing
Leren van vooraanstaande sprekers uit de praktijk staat centraal tijdens dit praktijkcongres. Door tips, ideeën, ervaringen en interactie tussen u en de sprekers krijgt u weer extra bagage me. Bagage waar u in de praktijk weer mee uit de voeten kan, het stelt u in staat om het vakgebied nog meer eigen te maken. Want tenslotte: u bent nooit te oud om (bij) te leren.

Praktisch karakter
Dit congres is zeer praktisch van aard. U kunt tijdens deze dag twee sessies volgen uit het aanbod dat wij u bieden. U denkt zelf actief mee met de sprekers en u kunt van gedachten wisselen met uw collega's.

Tips, tools en toepassingen
Die krijgt u volop tijdens het praktijkcongres "De Nationale Communicatie Dag". Het blijft juist niet alleen bij de theorie, want communiceren is een kwestie van doen. Hier zit de kracht in! Leer creatief denken en handelen en zet de eerste stap op weg naar uw succes. Laat u inspireren en haal eruit wat er in zit!

De sessie ?Het schrijven van persbeleidsplannen? wordt verzorgt door Agnita Bok van Schoep & Van der Toorn.

Met vriendelijke groet,

M Magnin
Brodeur Worldwide
Overschiestraat 55
1062 HN Amsterdam
Tel: 020 346 20 00
Fax: 020 669 72 65
internet: http://www.brodeurww.com

Let op: Brodeur Worldwide is de nieuwe naam van Brodeur Schoep & van der Toorn.
Dit betekent ook een nieuw Brodeur e-mailadres en nieuwe Brodeur telefoonnummers in Amsterdam.