Tech Data

09-05-2001

Tech Data breidt directieteam uit.

Het directieteam van Tech Data Nederland is met ingang van 1 mei 2001 versterkt met twee Directors; John Haket, verantwoordelijk voor Value added Distribution en de vertical Business Units en Bas van Bergen, verantwoordelijk voor Marketing Volume Distribution.

Als distributeur kent Tech Data zowel volume producten als niche producten. Aangezien beide productlijnen een verschillende marktbenadering vereisen is besloten om een duidelijker onderscheid te maken tussen volume business en gespecialiseerde distributie. Zo kan Tech Data in zich in beide segmenten van de markt optimaal positioneren.

John Haket is reeds zes jaar verbonden aan Tech Data Nederland en was hij manager voor de Networking Business Unit. In zijn nieuwe functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de gespecialiseerde Business Units zoals Midrange Systems, Networking, Cisco Networking, de CAD-divisie Datech, Supplies en Components.

Bas van Bergen, voorheen manager van de Business Development Unit en reeds vijf jaar werkzaam bij Tech Data, is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de Business Units PC-systems, Software, Peripherals, Apple/Graphical-systems, Channel Development en Marcom.

Over Tech Data
Tech Data Corporation (NASDAQ/NMS: TECD), opgericht in 1974, is een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en andere diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 100.000 technologieresellers in de Verenigde Staten, Canada, het Caraïbisch gebied, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat pre-sale en post-sale training en technische ondersteuning, financierings-mogelijkheden, configuratiediensten alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2001, voor USD 20,4 miljard aan verkopen gerealiseerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Tech Data Nederland bv
John Verhoek
Tel: +31 (0)346-585000
verhoek@techdata.nl