Vereniging FME-CWM

Nieuwe website Vereniging FME-CWM geopend



Rotterdam, 9 mei 2001

"Gebruikersvriendelijk, toegankelijk en interactief." Dat zijn de kernwoorden voor de nieuwe website van de Vereniging FME-CWM, aldus voorzitter drs. A. Kraaijeveld die de site vandaag met een muisklik opende.

Hij benadrukte in een korte toespraak dat de communicatiesnelheid door computers en internet enorm is toegenomen. "De opmars van de nieuwe technologieën maakt snel en efficiënt elektronisch communiceren mogelijk. Daar moeten wij gebruik van maken. Onze nieuwe website is volgens de eisen van de tijd ingericht."

Vijftien procent van de nieuwe site met het adres www.fme-cwm.nl is openbaar toegankelijk. De rest wordt gebruikt voor service aan de leden van de vereniging van ondernemingen in de metaal-, kunststof-, elektronica- en elektrotechnische industrie en aanverwante sectoren.

Aan de opening van de nieuwe site koppelde FME-CWM een programma met workshops over elektronisch zakendoen in de praktijk. Ondernemers konden zich in de vergaderzalen van het Feyenoord Stadion in Rotterdam laten voorlichten over E-management Support, E-logistiek en E-bedrijfsvoering.

Pim Fortuyn sloot de bijeenkomst met relativerende woorden over de hype rond internet.

Vereniging FME-CWM, afdeling Marketing & Communicatie, mevr. Y. van der Heijden, 06 - 28 23 44 95, yvh@fme.nl