Newconomy

Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders (23-04-2001)

Aandeelhouders worden uitgenodigd tot het bijwonen van de

ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

te houden op woensdag 9 mei 2001 om 16.00 uur in het Hilton Hotel, Apollolaan 38 te Amsterdam

AGENDA


1. Opening en mededelingen

2. Verslag van de Raad van Bestuur over het boekjaar 2000
3. Vaststelling van de jaarrekening 2000

4. DĂ©charge van de leden van de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen

5. Wijziging statuten

6. Benoeming nieuwe leden van de Raad van Bestuur
7. Aftreden huidige leden van de Raad van Commissarissen
8. Benoeming nieuwe leden van de Raad van Commissarissen
9. Bezoldiging nieuwe leden van de Raad van Commissarissen
10. Rondvraag

11. Sluiting

De agenda alsmede de gegevens als bedoeld in artikel 26.5, 35.1 en 50.2 van de statuten liggen vanaf heden ter inzage ten kantore van de vennootschap te Amsterdam en aldaar kan kosteloos een afschrift van deze stukken verkregen worden.

Houders van aandelen aan toonder, die de vergadering wensen bij te wonen, dienen een schriftelijke verklaring van een bank of een andere instelling aangesloten bij NECIGEF in Amsterdam te overhandigen, waarin wordt bevestigd dat (i) de houder gerechtigd is tot een bepaald aantal aandelen aan toonder, die behoren tot haar verzameldepot van gewone aandelen in de vennootschap, en dat (ii) de (rechts)persoon gerechtigd zal blijven tot deze aandelen tot en met de sluiting van de algemene vergadering van aandeelhouders. De verklaring dient uiterlijk vrijdag 4 mei 2001 (voor 12.00 uur) gedeponeerd te zijn ten kantore van de vennootschap te Amsterdam.

Houders van aandelen op naam en houders van een recht van pand of vruchtgebruik op aandelen op naam aan wie het stemrecht toekomt en houders van certificaten van aandelen, die de vergadering wensen bij te wonen, dienen dit uiterlijk vrijdag 4 mei 2001 schriftelijk te hebben medegedeeld aan de Raad van Bestuur van de vennootschap.

Aandeelhouders zijn gerechtigd een vertegenwoordiger, die zelf geen aandeelhouder behoeft te zijn, aan te wijzen om namens hen de vergadering bij te wonen en het stemrecht uit te oefenen, in zoverre het stemrecht hen toekomt. De daartoe strekkende volmacht of eventueel ander bewijsstuk van bevoegdheid dient uiterlijk vrijdag 4 mei 2001 door de Raad van Bestuur van de vennootschap te zijn ontvangen op het onderstaande adres.

Amsterdam, 23 april 2001
De Raad van Commissarissen
De Raad van Bestuur