INNOFLEX PROJECTMANAGEMENT

Persbericht Vers aan de Maas

Op woensdag 9 mei a.s. zal de nieuwe Rotterdamse wethouder, de heer P.J.H.M. van Dijk (portefeuillehouder Haven en Economische Zaken), om 14.00 uur de vakbeurs Vers aan de Maas op de Groothandelsmarkt Rotterdam officieel openen. De opening wordt ondersteund door een 'groots' optreden van de Nederlandse Douane Harmonie.

Vers aan de Maas is een initiatief van de Grossiersvereniging Spaanse Polder, welke ter gelegenheid van de afronding van een ingrijpend revitalisatieproject op de Groothandelsmarkt, de 'heropening' op een grootse wijze wil vieren.

Vers aan de Maas is een feestelijke vakbeurs. Aan de vakbeurs nemen zowel grossiers van de Groothandelsmarkt als toeleveranciers, van producten die normaal gesproken niet op de Groothandelsmarkt verkocht worden, deel. Hierbij dient u te denken aan leveranciers van snijmachines, weegapparatuur, kassaregistersystemen en dergelijke. Tijdens Vers aan de Maas kunnen bezoekers rekenen op voldoende entertainment. Zo worden naast kookdemonstraties, diverse 'heerlijkheden' verstrekt.

De Groothandelsmarkt Rotterdam is het trefpunt van vragers en aanbieders van versproducten en droge levensmiddelen in de regio Groot Rotterdam. Met ruim 80 groothandelaren bedient de Groothandelsmarkt ruim 5.000 detaillisten in versproducten en horecaondernemers in het gebied Rotterdam en omstreken.

Vers aan de Maas vindt plaats op woensdag 9 en donderdag 10 mei 2001 op de Groothandelsmarkt Rotterdam. De beurs is beide dagen geopend van 13.00 - 21.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de beursmanager, de heer Berry van Bree, tel. (010) 426 92 48.


07 mei 01 09:31