Productschap Wijn

Nieuws

Franse beursorganisator kiest voor Anneke Tot PR

P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 9 mei 2001

FRANSE BEURSORGANISATOR KIEST VOOR ANNEKE TOT-PR

Met ingang van 1 mei 2001 heeft de grote Franse beursorganisator Exposium in Parijs, de promotie van de wijnbeurs Mondial du Vin et des Spiritueux voor Nederland en Scandinaviƫ ondergebracht bij Anneke TOT-PR in Rotterdam.

Exposium organiseert internationaal een groot aantal vakbeurzen, waaronder de SIAL. Met deze expertise wil Exposium de Brusselse Mondial du Vin naar een hoger niveau tillen en er een professionele wijnbeurs voor de Noord-Europese markt van maken, met een internationaal karakter.

Anneke TOT-PR verzorgt de promotie van enkele grote wijngebieden en wijnlanden in Nederland evenals in een aantal Scandinavische landen. Met deze expertise en de kennis over de verschillende exportmarkten zal het bureau zich voornamelijk bezig houden met de promotie van de beurs naar de handel en naar de pers.
Ook zal het bureau actief betrokken zijn bij de invulling van diverse beursactiviteiten, die naast een interessanter en kwalitatief hoogwaardig exposantenaanbod, de Mondial du Vin tot een aantrekkelijke Noord-Europese wijnbeurs moeten maken.

Voor meer informatie: Anneke TOT-PR
telefoon: 010 476 01 98; fax: 010 477 44 18; e-mail: tot.pr@worldonline.nl
Contactpersoon: Anneke TOT