Beste redactie,

Hierbij willen we je op de hoogte brengen van de nieuwste mogelijkheden van Genie, de open portal voor vast en mobiel internet, via internet en wap.

Filenieuws
Niets is zo vervelend om file-informatie pas op de radio te horen als je al in een file staat. Sinds kort is op de wapsite van Genie actueel filenieuws voor de mobiele telefoon beschikbaar. Bezoek bij het wappen wap.genie.nl> nieuws> verkeer >files, voor actueel filenieuws. Voor deze service is geen registratie nodig. Het filenieuws is ook toegankelijk via de website van Genie (http://www.genie.nl ).

Ringtones en voicemailberichten
Genie beschikt over een bestand van honderden ringtones. Per maand zijn er 3 gratis te downloaden vanaf de geniesite (http://www.genie.nl). Hiervoor moet een gebruiker zich even registreren. Aan de meest exclusieve ringtones zijn kosten verbonden (150c. p/m.). Voor deze ringtones is geen registratie nodig.

Ter afwisseling van een zelf ingesproken voicemailboodschap, biedt Genie gekke welkomsboodschappen voor de mobiele telefoon. Deze dienst is beschikbaar voor elk merk en type GSM. Downloaden op een mobiel telefoontoestel kan via telefoonnummer 0900-20.20.839 (de kosten zijn 150c. p/min).

Meer achtergrondinformatie over Genie is beschikbaar via: http://www.dlvpr.nl/pressroom

Met vriendelijke groet,
DLV Public Relations

###