Publiek kan stem uitbrengen voor Spin Awards

De nominaties van de vakjury voor de Spin Awards in de categorie publieksprijzen zijn bekend. Via de website http://www.spinawards.nl/stem.html kan het publiek haar stem uitbrengen voor de beste banner en beste website. Op 10 mei worden de Spin Awards na afloop van het congres Internet Advertising 2001 uitgereikt. Het evenement vindt plaats in de Marcanti Plaza te Amsterdam. De dag wordt afgesloten met de traditionele Webdance.

De Spin Awards, een initiatief van NetEvents, hebben voor ogen erkenning te geven aan bedrijven die internet advertising hebben geïmplementeerd in hun marketingstrategie. Daarnaast wordt door middel van de Spin Awards beoogd de advertising branche te motiveren om innoverende en interactieve reclamecampagnes voor internet te ontwikkelen. De uitreiking wordt gepresenteerd door TV presentator Danny Rook.

Tijdens het congres Internet Advertising 2001 staat het adverteren op internet centraal. Dit jaar wordt onder andere ingegaan op cross media advertising, meetbaarheid van campagnes, het managen van online klantenrelaties, en internet advertising met behulp van webintelligente toepassingen. In het programma staan onder andere OMD Nederland, MindShare Digital Europe, Doubleclick, Autonomy Systems Ltd, Unicast en Human-I Euro RSCG.

Ter afsluiting van dit jaarlijks terugkerende evenement vindt traditioneel de Webdance plaats. Dit jaar wordt er live opgetreden door de Boston Tea Party en draaien de SpinSisters en DJ Marnix het feest naar een hoogtepunt.

Voor meer informatie over het congres, de Spin Awards en de Webdance kan men terecht op de website http://www.internetadvertising.nl of kan men contact opnemen met NetEvents op 023-5112100.

Noot voor de redactie,