Partij van de Arbeid

Persbericht

Amsterdam, 10 mei 2001

Commissie Verkiezingsprogramma Partij van de Arbeid heeft eigen website:

De PvdA wil haar leden en kiezers betrekken bij de totstandkoming van het verkiezingsprogramma. Daarom heeft de programmacommissie de website www.kiespvda.nl geopened. Deze website is onderdeel van de ideeënbank voor de Commissie Verkiezingsprogramma. Op
zaterdag 5 mei jongstleden is de PvdA-ideeëntrein richting Rotterdam vertrokken. Naast Rotterdam zullen ook Eindhoven (12 mei), Den Haag (14 mei) en Arnhem (19 mei) worden bezocht. Gedurende de gehele rit van de ideeëntrein kunnen geïnteresseerden een digitale bijdrage leveren aan de discussie.

Op de website van de programmacommissie wordt onder andere informatie verstrekt over de bijeenkomsten van de ideeëntrein en worden leden en kiezers gevraagd ideeën en suggesties voor het verkiezingsprogramma aan de commissie kenbaar te maken. Per beleidsterrein (Buitenland, Binnenland & Justitie, Onderwijs & Cultuur, Ruimte & Milieu, Zorg & Milieu en Sociaal economisch Financieel) worden vijf vragen aan de bezoeker voorgelegd.

De suggesties en wedervragen worden door de leden van de commissie van commentaar voorzien en binnen twee dagen op de website gepubliceerd. De commissie bestaat uit de volgende leden: Jacqueline Cramer, Paul Depla, Monique van Dusseldorp, Mariette Hamer, Marianne Heeremans, Edith Hooge, Eberhard van der Laan, Peter Noordanus en Han Noten. De portefeuilleverdeling van de commissieleden kunt u terugvinden op de website.