Bartiméus


PERSBERICHT

Zeist, 2 mei 2001

Bureau Intens doet vrijwilligerswerk bij Bartiméus

Ruim 70 medewerkers en klanten van Intens Reclame en Marketing Groep uit Amersfoort gaan vrijwilligerswerk doen bij Bartiméus in Zeist. Bartiméus is een organisatie voor mensen met een visuele beperking. De vrijwilligers zullen op donderdag 10 mei a.s. de schooltuinen en speeltoestellen onder handen nemen.

Achtergrond
Het is voor Intens het tweede jaar dat medewerkers op deze intensieve en originele wijze contact hebben met hun klanten, waaronder Nuon en Eurocamp.
In samenwerking met Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk, onderdeel Maatschap in Betrokkenheid uit Utrecht, heeft Intens dit jaar voor Bartiméus gekozen.

Programma
Om 12.30 uur vertrekken de deelnemers van Intens per bus naar Zeist. Daar krijgen zij een lunch aangeboden en informatie over Bartiméus om vervolgens in groepjes aan de slag te gaan op het terrein. Verven, snoeien, tegels leggen, speelplekken opknappen en de rotstuin renoveren behoren tot de werkzaamheden. Bij sommige activiteiten in de schooltuinen, zullen blinde en slechtziende leerlingen van Bartiméus helpen. Rond 17.30 uur vertrekken de vrijwilligers weer richting Amersfoort.

Het programma is tot stand gekomen in overleg met medewerkers van de Activiteiten Begeleiding en het onderwijs van Bartiméus. Zij zullen op de dag zelf ook de nodige ondersteuning bieden.