Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 09.10 uur
Gewond na aanrijding

NIEUWEGEIN Doordat een 40-jarige automobilist te laat in de gaten had dat een automobiliste voor hem remde, ontstond een aanrijding. Dit gebeurde woensdagavond tegen half zeven op de afrit van de A12. De 40-jarige is met nekletsel naar het ziekenhuis gebracht. De automobiliste van de voorste auto, een 41-jarige vrouw uit Almere-Buiten, liep geen verwondingen op.

Op de Specht raakte kort na zeven uur een 48-jarige vrouw uit Nieuwegein gewond. Zij zat met een passagier op een brommer en slingerde voor de gein. Het duo kwam echter ten val. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. De passagier, een 46-jarige Nieuwegeiner, liep geen verwondingen op.

Boos op medeweggebruiker

NIEUWEGEIN Een 54-jarige automobilist uit Nieuwegein gaf een 18-jarige plaatsgenoot op een brommer woensdagmorgen een klap. De automobilist ergerde zich aan de brommerbestuurder. Hij heeft aangegeven spijt te hebben van zijn daad.
De automobilist reed rond kwart over negen over de Noordstedeweg. De brommer reed achter hem en wilde hem passeren. De automobilist sneed de brommerbestuurder en gaf hem een klap. De 18-jarige ging naar de politie. De automobilist kwam ook naar het bureau en verklaarde spijt te hebben van de klap. Hij vergoedt de schade aan de brommer.