PENSKE LOGISTICS

Penske Logistics ontvangt leverancier van het jaar 2000-prijs

Penske Logistics ontvangt 'leverancier van het jaar 2000'-prijs van General Motors

Reading, Pennsylvania., - Vincent Hartnett, directeur van Penske Logistics, heeft op 28 april 2001 de 'Leverancier van het jaar'-prijs van General Motors Corporation in ontvangst genomen tijdens een ceremonie in het historische Warner Theatre in Washington, D.C. General Motors kent ieder jaar de prestigieuze prijs, die nu al voor het negende jaar wordt uitgereikt, toe aan de beste leveranciers ter wereld als waardering voor hun uitstekende prestaties gedurende het afgelopen kalenderjaar.

'Penske staat voor het beste van het beste en is een voorbeeld geweest voor andere bedrijven in het afgelopen jaar,' aldus Bo Andersson, staflid van GM Worldwide Purchasing. 'Een bedrijf als dit heeft een voorbeeldfunctie en het is een eer om samen te werken met een onderneming die ook voorrang geeft aan kwaliteit, nieuwe aanpak en een balans weet te vinden tussen zaken doen nu en in de toekomst.'

'Het is een eer om GM's meest gewaardeerde leverancier te worden en het is geweldig om voor het tweede, achtereenvolgende jaar deze prijs te mogen ontvangen,' vond Hartnett. 'Door onze samenwerking met GM, kan Penske Logistics de informatiesystemen en kwaliteitsprocessen ten volle te benutten, omdat we voortdurend samenwerken zodat we het supply chain management voor deze gewaardeerde klant kunnen blijven verbeteren.'

De 'GM Leverancier van het jaar'-prijs begon in 1992 als een wereldwijd programma. Winnaars worden geselecteerd door een wereldwijd team van leidinggevend personeel van de inkoop-, technische, productie- en logistieke afdelingen die hun beslissingen bepalen aan de hand van prestaties van de leverancier op het gebied van kwaliteit, service, technologie en prijs. Dit jaar kende General Motors de prijs toe aan 165 leveranciers uit 19 landen voor hun voortreffelijke prestaties in 2000.

Penske Logistics, een volledige dochteronderneming van Penske Truck Leasing, levert geïntegreerde logistieke diensten vanuit 220 vestigingen in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Penske Logistics Europe levert pan-Europese logistieke oplossingen. Cotia Penske Logistics Ltda., een joint venture van Penske Logistics en Cotia Trading, levert diensten voor supply chain management in Zuid-Amerika.

Penske Truck Leasing, dat haar hoofdkantoor in Reading in Pennsylvania heeft, is een joint venture van Penske Corporation en GE Capital. De onderneming is een wereldwijde aanbieder van transportdiensten en beschikt over ongeveer 208.000 trucks voor zwaar, middelzwaar en licht werk om klanten op ongeveer 700 locaties in de Verenigde Staten, Canada en Mexico van dienst te zijn. Het assortiment bevat onder andere full-service leasing, contractonderhoud en verhuur aan particulieren en bedrijven. Penske Truck Leasing heeft een jaarlijkse omzet van ongeveer USD 3,4 miljard.

Contactpersoon: Louise Moyer van Penske Truck Leasing,
+1-610-775-6408/


Website: http://www.pensketruckleasing.com

10 mei 01 10:07