Gemeente Ede

Rapportage commissie Kernhem donderdagavond in gemeenteraad

In de openbare gemeenteraadsvergadering op donderdag 10 mei a.s. komt de rapportage van de onderzoekscommissie Kernhem ter sprake. Ook neemt de gemeenteraad een besluit over de instelling van een vertrouwenscommissie in verband met de burgemeestersvacature vanaf 1 november 2001. De vergadering van de gemeenteraad morgenavond in het raadhuis in Ede begint om 19.00 uur.

Agendapunten

De raadsagenda omvat een handvol bespreekpunten. Dat zijn de vaststelling van de Verordening kinderopvang en buitenschoolse opvang uitkeringsgerechtigde alleenstaande ouders, de instelling van het Platform Arbeidsmarkt Valleiregio (voorheen Platform Werk en Inkomen), en de vaststelling van het bestemmingsplan 'omgeving Dr. W. Dreeslaan' en van de partiële herziening van het bestemmingsplan Bennekom Centrum 'omgeving Brinkstraat-Bakkerstraat'.

Tenslotte neemt de gemeenteraad een voorbereidingsbesluit ex artikel 21 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voor het gebied 'Smachtenburgweg - Kostverlorensteeg'.

Radio-uitzending

U bent van harte welkom om de raadsvergadering als belangstellende bij te wonen vanaf de publieke tribune in het raadhuis. Ook kunt u de vergadering via de radio volgen. De Lokale Omroep Ede (LOE) verzorgt vanaf 19.00 uur een rechtstreekse uitzending. U kunt daarvoor afstemmen via het kabelnet op de frequentie 93.1 MHz of op de FM-etherfrequentie 107.3 MHz. In het programma Valleidoscoop voorafgaand aan de raadsvergadering presenteert de LOE-radio onder meer een voorbeschouwing op de raadsvergadering en omstreeks 18.30 uur 'Rond-je-burgemeester', een gesprek met burgemeester mr. W. Blanken.

De volledige raadsagenda met bijbehorende voorstellen ligt tijdens kantooruren ter inzage in het Gemeentelijk Infocentrum in het raadhuis, hoofdingang Bergstraat 4.