OPTA

OPTA presenteert visie op de mark

Persuitnodiging

In aanwezigheid van staatssecretaris De Vries
OPTA PRESENTEERT VISIE OP DE MARKT

Den Haag, 7 mei 2001 Aanstaande donderdag, 10 mei 2001, presenteert OPTA haar VISIE OP DE MARKT. OPTA-voorzitter, prof. dr. J.C. Arnbak, zal aan de hand van deze visie en het jaarverslag 2000 inzicht geven in de ontwikkelingen op de post- en telecommunicatiemarkt. Na afloop van de presentatie overhandigt de OPTA-voorzitter de documenten aan staatssecretaris van V&W, drs. J.M. de Vries.

Graag nodigen wij u uit voor deze persbijeenkomst op 10 mei 2001. De presentatie van prof. dr. J.C. Arnbak begint om 9.30 uur in het perscentrum Nieuwspoort, zaal wandelganger 1.

Stukken zijn vooraf beschikbaar
Exemplaren van de VISIE OP DE MARKT, het jaarverslag 2000 en een persbericht zijn vanaf 10 mei,
9.00 uur, beschikbaar in het perscentrum Nieuwspoort.

OPTA (Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit) bestaat sinds 1997 en is door de Nederlandse overheid belast met het houden van toezicht op de Nederlandse post- en telecommunicatiemarkt. OPTA heeft verder tot taak zorg te dragen voor voldoende concurrentie in deze markten. Daartoe heeft zij een aantal taken en bevoegdheden, die in de wet zijn vastgelegd. Besluiten worden genomen door het onafhankelijke college van OPTA en zijn voor de verschillende marktpartijen bindend.

Noot voor de redactie,