PERSBERICHT www.euphonic.nl

Dj Aardvarck draait al hiphop sinds de vroege jaren '80 en nu is hij nog steeds pionier in de nieuwste dance-stijlen. De eerste housefeesten in ons land staan op naam van deze Brabander en hij bracht muziek uit op het Eindhovense label DJAX. Zijn eigen veelgeprezen muziek komt nu uit op het Music for speakers label.
Hij maakte voor ons een geheel non-format mix waar de Beach Boys, Björk en David Bowie elkaar vinden. Maar ook de meer gewaagde muziek van Super Collider en zijn maatjes van Music for speakers als Mad Cap en Sonar Lodge hoor je er in terug en als toetje nog een paar exclusieve nieuwe tracks van Sander Caron die het weer smakelijk maken bij Euphonic. Ga naar: http://www.euphonic.nl

EUPHONIC RADIO
Euphonic bestaat een jaar als onafhankelijk radiostation op het web. Non-format is het idee waar oprichters mike.tv (quick & brite / mediawar.com) en hector heclectic mee startten. Alles is mogelijk als het maar geluid maakt. Inmiddels is er een rijk archief aan shows te vinden op www.euphonic.nl. Van dj-mixes en vreemde radioprogramma's via bekende Nederlanders naar vreemde geluidservaringen.


(