Gemeente Rheden

Nieuws (08-05-2001)

UITREIKING KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING
Op donderdag 10 mei j.l. heeft de loco-Burgemeester van Rheden, mevrouw E.M. Van Hout-Notermanns, een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan mevrouw R.N.J. Kamphuisen in restaurant Athlone, Hoofdstraat 19 in De Steeg.

Mevrouw Kamphuisen is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding is uitgereikt ter gelegenheid van haar 15-jarig jubileum als vrijwilligster bij het Buro Slachtofferhulp Gelderland-Midden.

Sinds 1986 zet mevrouw Kamphuisen zich in voor het Buro Slachtofferhulp.
Vanaf 1989 tot heden is zij lid van de Voorlichtingsgroep. Van 1991 tot 1995 was zij bestuurslid van de Stichting. Jaarlijks houdt zij gemiddeld 4 tot 6 maal per jaar lezingen in de regio en werkt zij mee aan de cursus 'Slachtoffer in Beeld'.

Naast het Buro Slachtofferhulp zet zij zich ook nog in voor de ouderen in de samenleving. Vanaf 1991 was zij secretaris van de afdeling Rheden/Rozendaal van de Algemene Bond voor Ouderen en vanaf 1999 tot heden voorzitter. Voorts vervult zij vanaf 1999 de functie van voorzitter bij het Centraal Overleg Samenwerkende Bonden van Ouderen (Cosbo). Vanuit de Cosbo neemt zij deel aan de projectraad van het Netwerk Ouderenbeleid.

Mevrouw Kamphuisen is 69 jaar en woont aan de Dr. Van Voorthuijsenstraat 2 in Velp.

Copyright: Gemeente Rheden