AVR maakt 'schoon schip' op de North Sea RegattaChristiaan Krieg, 11 mei 2001
De North Sea Regatta is het eerste grote internationale zeilevenement in het jaar 2001 op Nederlandse wateren. Zo'n 400 schepen uit 11 verschillende landen nemen van 1 tot 4 juni aan de Regatta deel. 2500 prof- en amateurzeilers, 250 officials en honderden gasten bevolken tijdens het evenement het zeilersdorp. Overdag vinden er spectaculaire wedstrijden plaats in de directe omgeving van de haven, elke avond is er een wervelend walprogramma. De North Sea Regatta 2001 biedt een aantal elementen en noviteiten waarmee het evenement uniek is voor Nederlandse begrippen.

Net als vorig jaar heeft ook nu de North Sea Regatta een eigen plaats in de Scheveningse haven. Op landhoofd C wordt een unieke locatie gecreëerd met zicht op zee. Het zeilersdorp wordt uitgebreid met tenten waarin zeilmakers, zeilkleding en bootaccessoires te vinden zijn. Ook de sponsors krijgen de gelegenheid om zich in deze tenten te presenteren.

AVR is dit jaar als sponsor van het evenement aanwezig en verzorgt daarnaast ook de reiniging van het terrein. Dankzij de diverse attracties en het grote aantal bezoekers zal ook dit jaar weer een grote hoeveelheid afval vrijkomen. Echt iets voor AVR! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel voor een veilige en milieuvriendelijke oplossing zorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M.J.P. van der Hulst van AVR-Bedrijfsafval via telefoonnummer 070 - 311 77 11 of e-mail Martin van der Hulst.

Voor meer over de North Sea Regatta verwijzen we u naar de website van North Sea Regatta.