ERNST AND YOUNG

Finale ondernemersprijs 'Beste Ondernemers Visie'

PERSUITNODIGING

Geachte redactie,

Op vrijdagavond 11 mei aanstaande vindt in de Hotels van Oranje te Noordwijk de landelijke finale plaats van de competitie voor de 'Beste Ondernemers Visie'. Acht winaars van regionale B.O.V.-competitie dingen mee naar de hoofdprijs. De competitie is een initiatief van Junior Kamer Nederland en Ernst & Young. Tijdens de bijeenkomst wordt tevens een onderzoeksrapport van Universiteit Nyenrode over de eigenschappen van succesvolle 'entrepreneurs' gepresenteerd.

De finale begint om 17.45 uur. Rond 23.00 uur zal president Karel van Miert van Universiteit Nyenrode de winnaar van de Beste Ondernemers Visie 2001 bekendmaken. Ook wordt een publieksprijs en een prijs voor de beste 'emerging entrepreneur' uitgereikt. Verder staan presentaties van o.a. de finalisten, de BOV-foundation en het onderzoek van Nyenrode op het programma. Een diner en een optreden van 'Opera della Casa' dragen bij aan het feestelijke karakter van de finaleavond. Humberto Tan verzorgt de centrale presentatie.

De finalisten voor de Beste Ondernemers Visie zijn:
- Ries Beeuwkes van Beeuwkes Thuiszorg (Ede);
- Monique Brummans van Diemen & Van Gestel Select (Soesterberg);
- Wim Samsen van Eastborn Slaapsystemen (Vroomshoop);
- Raoul van der Strijk van Erdi (Zaandam);

- René Bos van Presentation Partner (Zoetermeer);
- Wim Backers van Vacansoleil (Eindhoven);

- Peter van Assem van Zeezicht (Scheveningen);
- Lex Beins/ Ton Berends van Reisbureau Beins (Oosterhout).
De ondernemers zijn door een jury beoordeeld op hun algemene kwaliteiten en meer op het bijzonder op het jaarthema 'effectieve communicatie'.

De winaar van de Beste Ondernemers Visie zal Nederland vertegenwoordigen in de competitie voor de World Entrepreneur of the Year - een iniatief van Ernst & Young.

Vertegenwoordigers van de media zijn van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Mede vanwege de tafelschikking is aanmelding noodzakelijk. Het kledingadvies voor de bezoekers is 'black tie'.

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met persvoorlichter Jan-Willem Wits van Ernst & Young op tel. 010 407 4359/ 06 21 25 25 15 of nlwits01@ey.nl.


09 mei 01 17:32