TENNECO AUTOMOTIVE EUROPE

Tenneco Automotive 'ADI leverancier van het jaar'

BRUSSEL (ots) -Tenneco Automotive werd door Auto Distribution International (ADI) verkozen tot - Leverancier van het Jaar 2000 - voor zijn prestaties op het vlak van dienstverlening en klantentevredenheid

De 'award' werd uitgereikt tijdens de jaarlijke ADI Supplier Meeting. De ADI Leverancier van het Jaar wordt door alle 14 nationale ledenorganisaties gekozen uit de door ADI erkende leveranciers van onderdelen.

'Tenneco Automotive en de Europese verkooporganisatie in het bijzonder zijn uitermate vereerd met deze verkiezing tot ADI Leverancier van het Jaar .,' zei Richard Sloan, Managing Director vanTenneco Automotive Europe, die de prijs in naam van de onderneming mocht ontvangen. 'Deze prijs is de erkenning voor de enorme inspanningen die onze verkooporganisatie heeft geleverd om met de vele AD partners in heel Europa een sterke en duurzame relatie op te bouwen. . . Wij kijken er dan ook naar uit om deze samenwerking met de AD partners ook de komende jaren in dezelfde lijn verder te kunnen zetten ., voegde Emilio Cabrera, Key Accounts Director Europe, daaraan toe.

'Zowel de Walker-uitlaatsystemen als de Monroe-schokdempers zijn absolute klasse, . zei Pierre Farsy, President van ADI (Europe). 'Wij zijn dan ook bijzonder tevreden om te kunnen werken met dit bedrijf dat onze prioriteiten en distributiestrategieën niet alleen begrijpt, maar ook ten volle steunt ., zei hij verder.

Autodistribution International, is een toonaangevende groothandelsorganisatie die actief is op de Europease aftermarket. De groep werd opgericht in 1970 en telt momenteel 14 nationale partners die samen 600 groothandelsorganisaties en een netwerk van 1800 verkooppunten in 17 landen vertegenwoordigen. In 1999 boekte AD een omzet van 3,7 miljard Euro, voornamelijk door de verkoop aan professionale garagehouders en koetswerkbedrijven.

Tenneco Automotive is met de merken Monroe(R) en Walker(R) een 's werelds grootste producenten en verdelers van ride conrol en emission control systemen en producten. De producten van de groep wDe groep boekte een omzet van $3.5 miljard en telt 23.000 werknemers over de hele wereld. Het hoofdkwartier is gevestigd in Lake Forest, Ill. (USA).

For more information :
Peter Dercon - PR Manager, Tenneco Automotive Europe +32/2/706 9241 - peter.dercon@eu.tenneco-automotive.com Tenneco Automotive Europe
Bourgetlaan 50 Av. Du Bourget
1130 Brussel

11 mei 01 14:18