Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 11-05-2001 Mediaberichten 11 mei / 17.00 uur (laatste berichten)

REGIONAAL: Politie bekeurt afgelopen week vijftien dronken bestuurders

VENLO De politie heeft tussen 4 en 11 mei in Midden- en Noord-Limburg vijftien automobilisten bekeurd voor het rijden onder invloed. Het gaat om inwoners van Tegelen, Helmond, Posterholt, Kempen (Dld), Venray, Arnhem, Lottum en Middelaar. In vijf gevallen werd het rijbewijs ingevorderd en voor één bestuurder zal bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen een onderzoek worden aangevraagd naar de rij-geschiktheid in verband met zijn alcoholgebruik (recidive).

HERKENBOSCH: Gewonde bij verkeersongeval

HERKENBOSCH Bij een verkeersongeval op de Melickerweg is vrijdagmiddag kort voor een uur een 28-jarige inwoner van Herkenbosch zodanig gewond geraakt, dat hij per ambulance moest worden overgebracht naar het ziekenhuis in Roermond. Hij is met onbekend letsel opgenomen.

Het ongeval gebeurde toen de man vermoedelijk onwel werd en de macht over het stuur verloor. In een bocht botste hij tegen een boom, waarna zijn auto tegen een tweede boom tolde en enkele keren over de kop sloeg. In een bosperceel kwam zijn auto, gekanteld op een zijde, tot stilstand.