Nederlandse Vereniging voor Addison en Cushing

Persbericht 3mm.nl
Nieuwe site NVACP.NL toch op tijd gereed! Alida Noordzij - 11-05-2001

Soest - Het was lang de vraag of het zou lukken, maar met een uiterste krachtsinspanning van alle betrokken medewerkers en ondersteunende bedrijven is het toch gelukt de nieuwe internet-site van de

Soest - Het was lang de vraag of het zou lukken, maar met een uiterste krachtsinspanning van alle betrokken medewerkers en ondersteunende bedrijven is het toch gelukt de nieuwe internet-site van de Nederlandse Vereniging voor Addison en Cushing Patiënten (NVACP) voor de Algemene ledenvergadering van 12 mei nagenoeg helemaal gereed te krijgen. "Niet alle onderdelen zijn helemaal klaar en werken perfect , maar dat komt hopelijk in de komende week goed", aldus een vermoeide site-manager Laurens Mijnders. Hij vervolgt: "Wij als NVACP streven altijd naar het beste, dat zijn onze leden gewend. Met deze site krijgen ze dat ook, alleen 'de slagroom moet nog op de taart'". Doordat op het laatste moment een uiterst modern content management systeem werd gebruikt kwamen allerlei onbekende en onverwachte bugs naar voren bij de bouw van de site. In een ultieme poging hebben Ellen Wigant van Solitair v.o.f., Wilt Pathuis van 3MM, Jacco Bouw en Arjan Haverkamp van Webpower BV, Bernd van den Thillart en Menno Anker van Anker X Strijbos en Laurens Mijnders namens de NVACP kans gezien alle problemen dusdanig te bewerken dat een goede presentatie door Johan Beun, als altijd de stuwende kracht op de "achtergrond", op de ALV kan worden gegeven.
De medewerkers van de bedrijven die in dit project als "steunpilaar" van de NVACP fungeren hebben een fraai stukje werk geleverd. Het resultaat is een internetsite die niet alleen grafisch en technisch zeer fraai is, maar die dankzij de medewerking van de medisch adviseurs ook van goede informatie is voorzien. De internet-site www.nvacp.nl wordt tevens de nieuwe homepage van de Addison & Cushing International Federation (ACIF), het internationale platform van samenwerkende patiëntenorganisaties van bijniergerelateerde en hypofysaire aandoeningen.

© 2001 NVACP