KSI International NV

Agenda aandeelhouders vergadering



Vrijdag 11 mei 2001
KSI International N.V., Gevestigd te IJsselstein

Uitnodiging tot het bijwonen van de
JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS Te houden op vrijdag 11 mei 2001 om 15.00 uur in Hotel Karel V, Geertebolwerk 1 te Utrecht.

De agenda van deze vergadering bevat onder meer de volgende onderwerpen:


1. Opening.



2. Verslag van de Directie over het boekjaar 2000.


3. Vaststelling jaarrekening 2000.


4. Décharge van de leden van de Directie en van de Raad van Commissarissen.


5. Voorstel tot wijziging van de statuten.


6. Verlening van machtiging aan de Directie tot verkrijging door de vennootschap van eigen aandelen of certificaten daarvan.


7. Mutaties in de samenstelling van de Raad van Commissarissen.

8. Verlening van de opdracht tot onderzoek van de jaarrekening 2001

9. Rondvraag


10. Sluiting

De volledige agenda met toelichting, het voorstel tot statutenwijziging waarin de voorgestelde wijziging woordelijk is opgenomen, het jaarverslag en de jaarrekening liggen vanaf heden tot de afloop der vergadering tijdens kantooruren ter inzage ten kantore van de vennootschap, Produktieweg 1 te IJsselstein alsmede ten kantore van Rabobank Nederland, Croeselaan 22, 3521 CB te Utrecht. Ten kantore van de vennootschap zijn voor aandeelhouders afschriften van de hiervoor vermelde stukken kostenloos verkrijgbaar. Houders van aandelen aan toonder die de vergadering willen bijwonen, dienen hun aandeelbewijzen uiterlijk op 7 mei 2001 vóór 14.00 ten kantore van de vennootschap of bij bovengenoemde bank te deponeren tot na afloop der vergadering, zulks tegen afgifte van een deponeringsbewijs dat tevens als bewijs van toegang tot de vergadering strekt.
Houders van aandelen op naam en andere vergadergerechtigden dan hiervoor bedoeld die de vergadering willen bijwonen, dienen dit voornemen uiterlijk op 7 mei 2001 vóór 14.00 uur aan de Directie van de vennootschap (postadres: Postbus 105, 3400 AC IJsselstein) schriftelijk te hebben medegedeeld. Schriftelijke volmachten dienen aldaar uiterlijk op genoemd tijdstip door de Directie te zijn ontvangen.

Directie
IJsselstein, 24 april 2001