PERSBERICHT

Amsterdam, 9 mei 2001 --- De heer A. van de Zanden is per 1 mei benoemd tot algemeen directeur bij Online Transaction Systems (OTS). De heer Van de Zanden volgt hiermee de heer Pérukel op die als investeerder/eigenaar deze functie tijdelijk waarnam. Oprichter Pérukel kocht recent met enkele investeerders OTS terug van het telecombedrijf RingRosa.

De benoeming is een logisch resultaat van het verder professionaliseren van de OTS organisatie en past in de plannen OTS te positioneren als de meest flexibele payment service provider in Europa, aldus de heer Pérukel.

OTS, een bedrijf dat gespecialiseerd is in betalingen op basis van internet technologie, handelt al sinds 1994 betalingen op internet af voor bedrijven. Wij zien steeds meer klanten vragen om integrale betaaloplossingen voor zowel Web-, Call Center als balie aankopen. De diensten van OTS zijn hiervoor een uitstekend alternatief en bieden de ondernemer 'real-time' inzicht in de status van al zijn betalingen wereldwijd, ieder moment van de dag, aldus de heer Van de Zanden.

De heer van de Zanden was voorafgaand aan zijn benoeming bij OTS werkzaam als Vice President bij Bibit Internet Payments, waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de traditionele markten. Eerder leidde de heer Van de Zanden enkele jaren de business unit 'transactie diensten' bij Getronics, nadat hij in voorgaande jaren de ontwikkeling van de betaalsystemen had geleid. De heer Van de Zanden heeft specifiek ervaring met het ontwikkelen van integrale oplossingen voor onafhankelijke betaaldiensten.

Bij vragen of informatie kunt U bellen of mailen met Lilly de Haan 020 684 0505 of lilly@ots.nl .