Grontmij NV



PERSBERICHT

Datum: 11-05-2001

Grontmij & NBWO richten nieuwe taxatieservice op

Grontmij heeft samen met het Nederlands Bureau Waardebepaling Onroerende Zaken (NWBO) een nieuwe taxatieservice voor woningen opgericht. Het bedrijf, Nederlands Bureau Taxaties Onroerende Zaken (NBTO), combineert zichttaxaties door ervaren taxateurs met een geautomatiseerde, digitale waardebepaling. Individueel en portefeuillegericht. Daarmee is een snelle, nauwkeurige en objectieve waardebepaling in zeer korte tijd mogelijk. Het volledige taxatierapport wordt binnen vijf dagen aan de opdrachtgever geleverd. Voor de consument levert deze modelmatige taxatie aanmerkelijke besparingen op. NBTO verstrekt deze nieuwe vorm van dienstverlening aan banken, hypotheekadviseurs, verzekeringskantoren en woonportals op het Internet.

De partners
NBWO: Het Nederlands Bureau Waardebepaling Onroerende zaken (NBWO) levert aan verschillende financiële dienstverleners objectief vastgestelde verkoopwaardes van particuliere woningen. Expertise ligt op het terrein van het bepalen van woningwaarden. NBWO is een meerderheidsbelang van de Da Vinci Groep; een in 1991 opgericht ICT-consultancybureau.

Grontmij, 4200 medewerkers, is een internationaal opererend multidisciplinair advies- en ingenieursbureau dat voor overheid en bedrijfsleven plannen en projecten regisseert en realiseert. Bodem, water, ruimte, woonlocaties, bedrijventerreinen, reststoffen, infrastructuur, bouw, vastgoed, telecom, sport en recreatie zijn de belangrijkste werkgebieden. De activiteiten rond waardebepaling van onroerend goed zijn ondergebracht in Grontmij Taxaties Vastgoed.

De Bilt, 11 mei 2001

Reacties kunt u sturen naar Harold Koers