Heijmans N.V.

11 mei 2001
BENOEMINGEN BIJ HEIJMANS IN HET KADER VAN INTEGRATIE VAN KONINKLIJKE IBC

ROSMALEN - Bij Heijmans N.V. (bouw en aanverwante activiteiten) heeft per 1 mei 2001 naar aanleiding van de integratie van Koninklijke IBC een aantal benoemingen plaatsgevonden in de divisiedirecties en concerndiensten.

De bouw- en vastgoedmarkt wordt na de integratie van Heijmans Bouw en Vastgoedontwikkeling en Koninklijke IBC bediend vanuit twee divisies: de divisie Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling en de divisie Heijmans IBC Bouw.

De divisie Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling wordt geleid door de directie die bestaat uit C.A.M. (Coen) van Wichen (1946), voorzitter, mr. H. (Henk) van den Broek (1950), ing. A.G.J. (Ton) Hillen (1961) en drs. H.S.M. (Herman) van Oostrom (1950).

De directie van de divisie Heijmans IBC Bouw bestaat uit A.M.A. (Dolf) Lubbers (1947), voorzitter, ing. R.(Raymond) Deul (1959), ing. H. (Huib) de Jonge (1942) en J.A. (Joop) Steenbrugge (1952).

Bij de divisies Heijmans Infrastructuur en Milieu en Heijmans Beton- en Waterbouw treden geen veranderingen op in de directiesamenstelling; ir. M.J.J. (Martien) Heijmans (1955) als voorzitter, ing. P. (Peter) Kelder (1954) en ir. A.J.H.M. (Ton) Stuifzand (1958) vormen de directie van Heijmans Infrastructuur en Milieu, ing. L.F.M. (Leo) Kwaks (1952) als voorzitter en ir. M.F.J.M. (Martin) Kroezen (1944) die van Heijmans Beton- en Waterbouw.

Bij de divisie Heijmans Industrie en Productie is ir. J.(Jan) Dekkers (1966) toegetreden tot de tweehoofdige directie, die onder voorzitterschap staat van ing. P.(Piet) Schelling (1941).

De directie van Heijmans International is uitgebreid door de benoeming van H.(Hugo) van Hoof tot lid van de directie. Ing. J.G.C. (Jacques) Brouwers (1947) is voorzitter van de directie van Heijmans International.

Ook zijn veranderingen doorgevoerd in de bezetting van de concerndiensten. De directie van de concerndienst facilitair bedrijf wordt gevormd door ing. W.P.L.M. (Wim) van den Heuvel (1960) en ir. H.M.(Hein) van Rooij (1960). Mr. A.H.M.(Fons) van Lith (1959) is verantwoordelijk voor communicatie en mr. G.J.L.(Geert) Dielissen (1962) voor het secretariaat Raad van Bestuur en Juridische Zaken. Verantwoordelijk voor Strategie en Planning is ir. drs. H.G.(Hubert) van der Zouwen, voor Informatietechnologie drs. J.A.C.(John) van Geel RE (1969). G.F.M.B. Raessens MBA (1958) blijft verantwoordelijk voor Personeel en Opleidingen. Allen hebben de titel directeur.