KSI International NV

P E R S B E R I C H T

IJsselstein, 11 mei 2000

NICO VAN DE VEN NIEUW LID RAAD VAN COMMISSARISSEN VAN KSI INTERNATIONAL

KSI International N.V. maakt bekend dat met ingang van heden de heer Nico A. van de Ven is toegetreden tot haar Raad van Commissarissen. De heer Van de Ven is benoemd tijdens de vandaag in Utrecht gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KSI International.

De heer Nico van de Ven (1946) is zelfstandig management consultant en interim manager. Tot vorige jaar was hij managing director van Oracle Nederland B.V. Daarvoor was de heer Van de Ven werkzaam in diverse (inter)nationale management functies bij Unisys Nederland b.v., Volmac Software Group/Cap Volmac en Datex Software.

De Raad van Commissarissen van KSI International bestaat nu uit de heren ir. Bodo C.M. Douqué (voorzitter), professor dr. Jan Klaassen RA, professor dr. Peter S.H. Leeflang RM en Nico A. van de Ven.

Profiel KSI International N.V.
KSI International N.V. is een innovatieve en toonaangevende ICT-onderneming opererend in de Benelux. Circa 700 medewerkers verlenen diensten en ontwikkelen systemen gericht op elektronisch werken, communiceren, zaken doen en leren. De activiteiten zijn ondergebracht in service lines: KSI Business Consultancy, KSI End User Training & Support, KSI System Development & Support, KSI ICT Services en KSI Software Solutions. KSI werkt voornamelijk voor opdrachtgevers in de financiële dienstverlening, in de telecommunicatiesector en voor de overheid. KSI helpt haar opdrachtgevers om hun ambities te realiseren met ICT als voornaamste instrument. E-business en Internettechnologie zijn voor KSI belangrijke speerpunten. KSI ontwikkelt ook specialistische en unieke ICT-toepassingen voor E-Business, Electronic Banking & Payment Solutions en E-Learning & E-Testing (Web Based Trainingen).

KSI is opgericht in 1986 en sinds 1998 genoteerd aan de EURO.NM Amsterdam.

Voor nadere informatie:
KSI International N.V.
Toon Rijken, CEO
Telefoon: 030 686 8771
Fax: 030 686 8766
www.ksi-international.com