stadscafé " restaurant

Persbericht livespektakel

Vrijdag 11 mei 2001

Aanvang 23.00 uur

Toegang gratis

Ultra fresh beats, spicy instruments & exotic vocals

The dance innovation&

De Barclay Dance Blend is een muziek & dans spektakel dat sinds twee jaar in Nederland wordt georganiseerd in café s in de grote steden. De mix van moderne beats & jazzy muziek, onvoorspelbare improvisaties en de interactie met het publiek in een uitnodigende dance ambiance zijn dé ingrediënten voor deze twee uur durende beleving van formaat.

Het ontstaan van de Barclay Dance Blend, destijds een nieuwe stroming binnen de muziek, is te danken aan een ontmoeting tussen DJ Ronald Molendijk en de immer zoekende Hans Dulfer op een Dance Event. Hoewel ze totaal verschillende disciplines vertegenwoordigen leidde hun optreden tot een inspirerend samenspel. Ze besloten hun ideeën verder te ontwikkelen en zochten naar een geschikt podium. "Door onze stijlen te combineren ontstaat ogenschijnlijk tegenstrijdige muziek", die inmiddels zeer succesvol is gebleken en door meerdere artiesten is opgepakt.

Vrijdag 11 Mei aanstaande kan je dit muziek & dansspektakel weer mee maken als dj Erick E. samen met Peter Kardolus (sax) en Mark Perquin (mouth organ) in De Vooruitgang hun opwachting maken.

Note voor de redactie: Voor vragen en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Cora Kleinhout, telefoonnummer: 020 5005985 of Linda Berkel, telefoonnummer 020-5005901 / 06-20605400.

Voor meer informatie zie www.de-vooruitgang.nl

Met vriendelijke groet,

Programmering

Roger van den Hurk

stadscafé restaurant De Vooruitgang

Markt 11· 5611 EB · EINDHOVEN

T· 040 243 39 95 F· 040 243 74 03

i· www.de-vooruitgang.nl